« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
ŠTO JE OVO?

Čudnovato biće ubijeno u Namibiji

Neobično biće ima ljudske crte lica, visoko je oko pola metra, ima dvije kandže na rukama i noge s papcima sličnim devinim

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Screenshot YouTube)
Više o

YouTube

,

Namibija

,

biće

,

trol

,

mutant

Neobično biće uhvaćeno u Africi postalo je priličan hit na YouTubeu s preko 250 tisuća pregleda u nekoliko dana. Osoba koja je postavila video tvrdi da je biće ulovljeno u Namibiji, gdje su lovci ugledali biće u šumi.

Nakon što su ga ranili, uspjeli su ga uloviti u šumi, gdje su pronašli još tri slična bića od kojih je jedno napalo lovce koji su ga bili prisiljeni ubiti. Ostala su bića uspjela pobjeći.

Navodno je pozvana i policija koja će pokrenuti istragu, a u komentarima ispod videa našlo se ponovno prilično ljudi s argumentima za i protiv autentičnosti fotografije.

Kao i obično, mi ćemo ostaviti krajnji zaključak vama, pa evo videa:

 

23.08.2012. 10:16:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    delta
    23.08.2012. 20:49
    JADNO STVORENJE!!! IŽIVLJAVANJE ČOVEKA NAD PRIRODOM I SAMIM SOBOM, KAO VRSTOM, OSTAVLJA POSMATRAČA BEZ TEKSTA.DA LI SU OVAKVI MONSTRUOZNI EKSPERIMENTI NEOPHODNI? ZAR ČOVEČANSTVO NE MOŽE DA OSMISLI DRUGE CILJEVE , DRUGI, VIŠI, SMISAO SVOG POSTOJANJA I RAZVOJA? AMERČKI HOROR FILMOVI I ,,DOSIJEI X'' SU PRIPREMA ČOVEČANSTVA ZA NAKAZNU BUDUĆNOST KOJA NAS OČIGLEDNO OČEKUJE. OVA SLIKA PODSTIČE VELUKU LJUTNJU I RAZOČARENJE U LJUDSKI ROD!
  2. avatar
    englez
    23.08.2012. 23:28
    ko još veruje amerikancima,....pa nekaže se džabe; "lažeš k'o amerikanac"
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh