« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina
PRENDS MOI

Čudesnim parfemom do sreće i bolje linije

Prends Moi sadrži spirulinu, L-karnitin i kofein, a betafrolin stimulira izlučivanje hormona sreće, endorfina

Par tjedana korištenje i kile idu dolje, kažu ...
Par tjedana korištenje i kile idu dolje, kažu ... (Veld's)
Više o

endorfin

,

hormon sreće

,

Prends Moi

,

parfem za mršavljenje

,

čudotvorni parfem

Prends Moi reklamira se kao prvi parfem za mršavljenje na svijetu, a u njegovom smišljanju veliku su ulogu odigrali i nutricionisti. Naime, sastojci parfema usmjereni su na izazivanje osjećaja sreće i smanjivanje želje za grickalicama. 

U probnoj skupini žena parfem je postigao prilično dobre rezultate, jer je tri četvrtine žena izjavilo da im se miris sviđa, a njih 70 posto je nakon par tjedana korištenja parfema primjetilo da su promijenile prehrambene navike i izgubile kilograma.

Proizvođač, francuski Robertet, lansirao je parfem zajedno s brandom Veld's koji ga prodaje na svojim internetskim stranicama, a prema njihovim navodima, dovoljno je jednom dnevno raspršiti parfem po koži pa da počne djelovati. 

Sastojci uključiju betafrolin, koji u dodiru s kožom potiče izlučivanje B-endorfina, hormona sreže, a kofein, spirulina i L-karnitin zaduženi su za smanjenje želje za hranom. 

Parfem je pušten u prodaju 30. srpnja po cijeni od 120 dolara za bočicu od 100 ml, a u britanskim trgovinama liste čekanja imaju tisuće ljudi, dok je na internetu prodaja oborila sve rekorde. 

Pa eto, ako vam se miriše lijepo i pritom možete skinuti kilograme, navalite ...

04.08.2012. 12:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh