« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
ZDRAVSTVENI ODGOJ

Crkva nema što raditi u školi

Ministar Jovanović ekipu iz GROZDa proglasio je dezinformatorima, a Kaptolu poručio da živi u srednjem vijeku i da nema što raditi u školama

Kaptol je skinuo rukavice, ali bogami i Jovanović
Kaptol je skinuo rukavice, ali bogami i Jovanović (Arhiva)
Više o

Zoran Milanović

,

Crkva

,

Josip Bozanić

,

Katolička crkva

,

Željko Jovanović

,

zdravstveni odgoj

,

građanski neposluh

Kaptol je božićne praznike iskoristio za paljbu po Banskim dvorima, pokazavši još jednom zašto Katolička crkva traje već dvije tisuće godina - zbog sjajnog PR-a koji se odrađuje na terenu, a ne priopćenjima ili na Facebooku.

Nakon uvodnog puškaranja, Bozanić je na božićnoj misi iskoristio priliku i osuo paljbu po zdravstvenom odgoju, trljajući zadovoljno ruke jer je Milanović prekršio vlastito obećanje i došao na misu gdje je mogao samo nemoćno gledati kako ga kardinal šamara kao balavca.

Sad se uključila i udruga GROZD, poznata po svojim stavovima bliskim Katoličkoj crkvi, zapravo produžena ruka Kaptola u školama. 

Jedini koji je ostao na vjetrometini iz Vlade je jadni ministar, Željko Jovanović koji se u svom stilu Riječkog bombardera obračunava izjava na granici ukusa - GROZDu poručuje da lažu (samo što je rekao da govore neistinu), a Kaptolu da živi u srednjem vijeku i da Crkva nema što raditi u školi.

Zabavno, nema što ...

26.12.2012. 15:05:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    silvio
    26.12.2012. 17:59
    Naš kardinal Bozanić je u svojim riječima i preblag prema vladajućoj koaliciji koja nažalost nema uši kako bi mogla čuti riječ Božiju koja im je upućena. Osobno smatram da je Jovanović sramota koja misli da može raditi što želi, moja djeca a i djeca svih mojih prijatelja koji su upoznati što Jovanović želi postići zdrastvenim odgojom neće prisustvovati takvim predavanjima niti će ih nekakav Jovanović na to natjerati. Jovanoviću srami se.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh