Metro-portal.hr

objavljeno 26.12.2012. 15:05:00
ZDRAVSTVENI ODGOJ

Crkva nema što raditi u školi

Ministar Jovanović ekipu iz GROZDa proglasio je dezinformatorima, a Kaptolu poručio da živi u srednjem vijeku i da nema što raditi u školama

Kaptol je skinuo rukavice, ali bogami i Jovanović
Kaptol je skinuo rukavice, ali bogami i Jovanović (Arhiva)

Kaptol je božićne praznike iskoristio za paljbu po Banskim dvorima, pokazavši još jednom zašto Katolička crkva traje već dvije tisuće godina - zbog sjajnog PR-a koji se odrađuje na terenu, a ne priopćenjima ili na Facebooku.

Nakon uvodnog puškaranja, Bozanić je na božićnoj misi iskoristio priliku i osuo paljbu po zdravstvenom odgoju, trljajući zadovoljno ruke jer je Milanović prekršio vlastito obećanje i došao na misu gdje je mogao samo nemoćno gledati kako ga kardinal šamara kao balavca.

Sad se uključila i udruga GROZD, poznata po svojim stavovima bliskim Katoličkoj crkvi, zapravo produžena ruka Kaptola u školama. 

Jedini koji je ostao na vjetrometini iz Vlade je jadni ministar, Željko Jovanović koji se u svom stilu Riječkog bombardera obračunava izjava na granici ukusa - GROZDu poručuje da lažu (samo što je rekao da govore neistinu), a Kaptolu da živi u srednjem vijeku i da Crkva nema što raditi u školi.

Zabavno, nema što ...

26.12.2012. 15:05:00
http://metro-portal.hr/crkva-nema-sto-raditi-u-skoli/75624/