« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
ODGOJ

Bozanić napada, Milanović se brani

Paljba Kaptola po Banskim dvorima zbog zdravstvenog odgoja ne prestaje, dapače, postaje sve jača

Bozanić napada sve žešće
Bozanić napada sve žešće (Arhiva)
Više o

Zoran Milanović

,

Josip Bozanić

,

zdravstveni odgoj

Kardinal Josip Bozanić rekao je jučer na božićnoj misi u zagrebačkoj katedrali da se zdravstvenim odgojem utire put rodnoj ideologiji koju vjernici ne žele jer mijenja istinu o čovjeku. Za njega je to pitanje svjetonazora a ne higijene.

Ponovno je pozvao na dijalog o zdravstvenom odgoju koji vjernici, rekao je, žele ali se s pravom boje da se njime utire put rodnoj ideologiji koja proturječi kršćanskom svjetonazoru i antropologiji, čiji je temelj čovjek, stvoren kao muško i žensko.

Premijer Zoran Milanović rekao je nakon propovijedi kardinala Josipa Bozanića koja je bila posvećena zdravstvenom odgoju da su namjere Vlade dobre i plemenite. "Jedino što mogu reći je da su naše namjere dobre i plemenite", kazao je premijer novinarima nakon mise.

Dodao je kako ne kaže da možda neki puta u nastojanju da se učini dobro i plemenito čovjek ne pogriješi, ali vjeruje da rade pravu stvar.

26.12.2012. 05:45:02
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ivana
    26.12.2012. 11:52
    znam te napacene katolike i povraca mi se od njih. A sve kazu fol pojedinci su takvi a ne kompletna Crkva. e pa jest kompletna Crkva. i btw, ebes tu misu kad imas predavanje o kvaziantropologiji i psihologiji. jos malo pa ce ti s Kaptola i lijecnici postat. onda smo tek najebali.
  2. avatar
    silvio
    26.12.2012. 18:15
    netreba nama dijalog sa vlasti koja je jugoslavenska, premijer i n
    jegov ministar svoje dobre i plemenite namjere neka drže u svojim kućama. Predmet zdrastvenog odgoja nek uče njihova djeca a moju ću ja odgajati. Sramite se.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh