« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
ŠTEDNJA :)

Čovjeku je dovoljno pet pravih prijatelja

S tih pet osoba koje su vam odane i pružaju vam potporu, trebali biste biti u stanju prebroditi sve prepreke i živjeti ispunjen život

Prijatelje treba imati za pet bitnih stvari
Prijatelje treba imati za pet bitnih stvari (DeviantArt)
Više o

savjeti

,

prijatelji

,

društvo

,

potpora

,

pravi prijatelji

Prijatelji nam u životu trebaju kao voda i hrana, no koliko je zapravo pravih prijatelja u životu pitanje je koje se oduvijek postavlja. Istraživanje britanskog društva Nationwide Building Society pokazalo je da je svakom čovjeku dovoljno pet pravih prijatelja da mu život bude ispunjen.

Takav rezultat je u raskoraku s, recimo, Facebookom gdje svatko ima u prosjeku 190 prijatelja, no to više govori o načinu funkcioniranja ljudi na mreži nego o stvarnim prijateljstvima. 

Prijatelji nam, osim za dobra druženja, služe i kao oslonac u teškim situacija i često ih pitamo za savjete i pomoć na određenim životnim poljima. Muškarci obično to rade na poslu, a žene od prijateljica očekuju potporu i savjete vezane na veze, obitelj i brak.

Kako bi uspješno brodili kroz sve probleme koje život može baciti pred vas, trebate imati jednog koji zna s novcem, jednog za emocionalnu potporu, prijatelja za rješavanje problema, osobu koja daje dobre poslovne savjete i prijatelja za nove ideje.

S tih pet osoba koje su vam odane i pružaju vam potporu, trebali biste biti u stanju prebroditi sve prepreke i živjeti ispunjen život.

24.07.2012. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh