« Knjiga
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
ZAPAMTITE :)

Colleen Hoover - jedna od najpopularnijih autorica na svijetu

Njena sposobnost da dočara emocije i stvori likove s kojima čitatelji mogu suosjećati, glavni su razlozi zašto njezini romani privlače toliko pozornosti i hvale

Colleen Hoover je hit!
Colleen Hoover je hit! (Arhiva)
Više o

Colleen Hoover

,

Naklada Neptun

,

Priča završava s nama

,

Priča počinje s nama

Colleen Hoover je jedna od najpopularnijih i najuspješnijih američkih spisateljica suvremenog žanra. Rođena je 1979. godine u Teksasu, a svojim književnim radom osvojila je brojne obožavatelje diljem svijeta.

Hoover je započela svoju karijeru kao samostalna autorica 2012. godine objavljivanjem romana "Slammed". Knjiga je postigla ogroman uspjeh te ju je slijedilo nekoliko nastavaka. Njena sljedeća knjiga "Point of Retreat" osvojila je mjesto na New York Timesovoj listi bestselera, a Hoover je postala jedna od najprodavanijih autora u Sjedinjenim Američkim Državama.

Njena popularnost se nastavila rasti s objavljivanjem drugih romana poput "Hopeless", "Losing Hope", "Maybe Someday" i "Ugly Love". Njena književna djela često obrađuju teške i osjetljive teme poput zlostavljanja, ovisnosti i gubitka, ali istovremeno donose i nadu, ljubav i pozitivne poruke.

Njena sposobnost da dočara emocije i stvori likove s kojima čitatelji mogu suosjećati, glavni su razlozi zašto njezini romani privlače toliko pozornosti i hvale. Njena književnost pruža utjehu i nadu čitateljima diljem svijeta, a njeni likovi i priče ostaju s njima nakon što su okrenuli posljednju stranicu.

Iako je Hoover poznata po svojim romantičnim romanima, njeni likovi često se bore s ozbiljnim problemima u životu, što dodaje dubinu njenim djelima. Njena sposobnost da obradi složene teme na emotivan način i dalje joj donosi brojne nagrade i priznanja.

Među njima treba posebno izdvojiti dva možda i najpopularnija naslova, Priča završava s nama i Priča počinje s nama koji su trenutno na vrhu top lista u cijelome svijetu.

U konačnici, Colleen Hoover je jedna od najistaknutijih spisateljica suvremenog žanra koja svojim djelima uspijeva dotaknuti srca čitatelja diljem svijeta. Njena književnost će ostati kao neizbrisiv trag u književnosti suvremenog doba.

Colleen Hoover je jedna od autorica koje na hrvatski prevodi i izdaje Naklada Neptun.

23.03.2023. 15:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    23.03.2023. 17:58
    emocije su vazne
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh