« Svijet
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
TEORIJA

Chavez: Kapitalizam je možda uništio život na Marsu

Možda je na Mars stigao kapitalizam i imperijalizaim i dokrajčio planet, rekao je Hugo Chavez

Chavez
Chavez (Wikipedia)
Više o

Hugo Chavez

,

Mars

,

kapitalizam

Zapad napada Libiju zbog zaliha vode i nafte, ustvrdio je Hugo Chavez. Predsjednik Venezuele također smatra da je možda kapitalizam kriv za nepostojanje života na Marsu, prenosi Hina.

"Uvijek sam govorio, kako ne bi bilo čudno da je postojala civilizacija na Marsu, no možda je tamo stigao kapitalizam i imperijalizaim i dokrajčio planet", rekao je Chavez u govoru povodom Svjetskog dana voda.

Chavez, koji kapitalizam drži odgovornim za mnoge svjetske probleme, upozorio je da zalihe vode na Zemlji presušuju, te da su nekadašnje šume i rijeke pretvorene u pustinje. Također je ustvrdio da Zapad sada napada Libiju zbog zaliha vode i nafte.

Početkom ožujka je američko Nacionalno vijeće za istraživanja, preporučilo NASA-i da za svoj prioritet odredi slanje robotizirane misije na Mars, koja bi pomogla u utvrđivanju je li Crveni planet ikada podržavao život, te ponudila uvid u njegovu geološku i klimatsku prošlost. Takva bi misija prvi puta mogla donijeti i uzorke tla s Marsa.

23.03.2011. 08:22:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  DemolitionMan
  23.03.2011. 09:00
  Izgleda da je Chavez počeo proučavati materijale s Project Camelota i zna da je Mars bio nastanjen, ali da se i sada kolonizira, dok NASA javnosti prodaje bajke...
  A ako su humanoidna bića uništila Mars, mora da je posrijedi bila neka kapitalistička glupost ili pohlepa.
  Sve u svemu, još jednom - bravo Chavez!
 2. avatar
  SportMagazin
  23.03.2011. 12:01
  Ma nije to izneseno na takav način kao teorije nego kao pošalica ali kad vidimo šta kapitalizam radi životu na zemlji i ja bi se složio sa Chavezom.
 3. avatar
  xena
  23.03.2011. 13:03
  lol, ne vjerujem
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh