« Seks
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
EH, DA ...

Česti seksualni problemi parova

Problemi se pojavljuju zato što parovi ne komuniciraju o seksu na pravi način, nisu otvoreni i ne izražavaju jasno i glasno svoje nezadovoljstvo kad se pojavi

Ja bi još ... :)
Ja bi još ... :) (Arhiva)
Više o

seks

,

problemi

,

libido

,

ženski libido

Seks u vezi sjajan je na početku (inače veze ne bi ni bilo, vjerojatno), no s vremenom ga ima sve manje i postaje sve gori kod većine parova.

Zašto? Jednostavno, zato što parovi ne komuniciraju o seksu na pravi način, nisu otvoreni i ne izražavaju jasno i glasno svoje nezadovoljstvo kad se pojavi.

Najčešći problem, vjerovali ili ne, je činjenica da žene u većini slučajeva imaju veći libido od svog partnera. Kad on to uspije shvatiti, povlači se u sebe posramljen, a njoj postaje neugodno pokazivati svoju seksualnost i ... problemi su tu.

Drugi velik problem je muški način razmišljanja - ja sve radim dobro. Ne, to nije istina u većini slučajeva, da uspjeli ste neke žene dovesti do orgazma, no neke su i glumile ...

I, naravno, tu je najveće zlo - rutina. Naučili ste pokrete i jedno i drugo, ide vam ponekad od ruke, ima i orgazama i to je to ... ipak, ako znamo da je najčešći razlog ženske prevare dosada u krevetu, vjerojatno i sami možete zaključiti što vas čeka.

Stoga, upregnite i mozak povremeno ...

 

17.09.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh