« Seks
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
AHA! :)

Obavezne vrste seksa za svaki pravi par

Onaj divlji, na brzaka je obavezan
Više o

seks

,

najbolji seks

,

seks u braku

Seks u vezi može postati prilično dosadan i rutinski, onaj najgori koji se odrađuje samo na neke "važne dane" i od kojeg niti jedan niti drugi partner nemaju niti koristi niti užitka.

Kako promijeniti ovu lošu naviku? Autor bestsellera Muškarci su s Marsa, žene s Venere John Gray tvrdi da ima rješenje - svaki bi par trebao redovno upražnjavati tri različite vrste seksa.

Domaći seks - onaj obični, bez velikih ideja i ludosti, ali temeljit - traje cca pola sata, od čega je najmanje pola predigra i stimulacija, a nakon njega dolazi maženje. Ovakvog bi seksa trebalo biti jednom do dva puta tjedno.

Gurmanski seks - kao što mu ime govori, radi se o hedonističkom seksu u kojem je glavno jelo - partner. Ulaže se puno vremena i truda u pripremu, romantični spoj je početak, a mora biti i pravi ambijent, seksi rublje ... apsolutno sve što će vas napaliti. Jednom tjedno bilo bi sjajno!

Za kraj, seks na brzaka - oralni ili pravi, jedini način da seks ostane redovita pojava u vašoj vezi i da se oba partnera osjećaju voljeno i željeno.

Sve u svemu, nije tako komplicirano!

18.09.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh