« Seks
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
MA DA?!

Muške muke tijekom seksa

Muškarci seksu pristupaju opuštenije od žena, barem naizgled, no i njima se stalno po glavi motaju razne misli koje ih ometaju

A možda sam trebao ...
A možda sam trebao ... (Shutterstock)
Više o

seks

,

problemi

,

muškarci

Čak i najveći zavodnici i majstori zanata ponekad pokleknu pred nesigurnošću, a najčešći razlozi za to su sljedeći:

Orgazam - svim muškarcima orgazam je, ma što vam pričali o tome, cilj svakog seksualnog odnosa. No, jurnjavu prema njemu može omesti štošta, a jedan od čestih razloga je orgazam partnerice odnosno briga hoće li i ona doseći vrhunac. U tome, kao i drugim stvarima tijekom odnosa, ključnu ulogu igra žena jer njezina pozitivna reakcija je itekako poželjna i potrebna muškom mozgu.

Ruke - kamo s rukama tijekom seksa pitanje je koje brine muškarce jer često ne znaju hoće li zbog njih ispasti nespretni. Iznad, ispod, sa strane, opcija je mnogo, vremena malo, a ravnoteža se mora održati bez da se smeta partnerici. Sreća je u tome što taj problem najčešće nestaje kada se muškarci opuste.

Težina - niti muškarcima nije svejedno kako izgledaju kada sva odjeća završi na podu. Je li svo ono vježbanje urodilo plodom? Je li 'six pack' izražen ili se vidi da kauč, daljinski i pive ostavljaju vrlo zamjetan trag na tijelu? Takve dileme u trenutku opuštanja stvaraju dodatni psihološki pritisak koji itekako može utjecati na performanse u ključnom trenutku.

Veličina - vječno pitanje i briga svakog pa i najvećeg muškarca. Veličina možda je, a možda i nije bitna, ali muškarcima je uvijek bila i ostala najbitnija. Penis nikada nije dovoljno velik, dovoljno dobar ni dovoljno spretan i uvijek može biti brži, bolji i veći. Kao i kod prethodne brige partnerica u ovom slučaju igra ključnu ulogu te svaka pa i, ironično, najmanja riječ pohvale može biti najveća pomoć

16.09.2015. 23:15:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh