« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
hrvati uz engleze

Capello neće poštedjeti Ukrajinu

Ukrajincima protiv "Gordog Albiona" igra jedino pobjeda, dok je "vatrenima" dovoljan remi ili pak engleska pobjeda.

(Getty Images)
Više o

Fabio Capello

,

engleska nogometna reprezentacija

,

engleska ukrajina

,

sp afrika kvalifikacije

,

Hrvatska nogometna reprezentacija

Fabio Capello, izbornik engleske nogometne reprezentacije, još jednom je umirio hrvatsku sportsku javnost potvrdivši da na Ukrajince ide s najboljom jedanaestoricom.

Ukrajini je ovo presudna utakmica, indirektno i nama, ali Englezi ne moraju srljati obzirom da su u osam nastupa izvojevali i osam pobjeda. Upravo to i zabrinjava, jer Engleskoj pobjeda nije imperativ, iako se iz riječi Fabija Capella to ne da naslutiti.

"Hrvatska se ne treba brinuti, u Ukrajini ćemo igrati na pobjedu. Ja želim pobjedu u svakoj utakmici," izjavio je engleski izbornik na novinarskoj konferenciji u Dnjipropetrovsku.

Capello je poručio kako će na travnjak Dnjipro Arene istrčati najjači engleski sastav. "Protiv Ukrajine ćemo igrati s najboljim igračima i želim vidjeti svoje igrače u najboljem izdanju. Želim kod njih vidjeti želju i motiv kao u dosadašnjim susretima."

Engleski izbornik je naglasio kako očekuje iznimno tešku i čvrstu utakmicu.

"Očekujem tvrdu utakmicu i morat ćemo igrati dobro ukoliko želimo pozitivan rezultat.

Ukrajina je izravni suparnik hrvatskoj reprezentaciji za plasman u dodatne kvalifikacije. Ukrajincima protiv Engleza igra jedino pobjeda.

Hrvatska će svakako navijati za pobjedu Engleske, ili pak remi, jer bi pobjeda Ukrajine bila najveći hrvatski poraz. (hina/metro-portal)

09.10.2009. 19:06:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh