« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Bura i kiša na cestama prema Jadranu

Još uvijek traju i radovi u tunelu Sv. Rok, dok su Lika i Gorski kotar okupani kišom

Stanje na cestama
Stanje na cestama (HAK)
Više o

promet

,

tunel Sv. Rok

,

HAK

,

stanje na cestama

,

prognoza vremena

,

vrijeme danas

Zbog bure je zabranjen promet na Jadranskoj magistrali (D 8) od Bakra do Svete Marije Magdalene za motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp prikolicama (I. skupina).
Jak vjetar puše i na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od čvora Kikovica do tunela Tuhobić.

Mokri su i skliski kolnici u Gorskom kotaru, Lici, te na srednjem i južnom Jadranu. Vozače molimo da vožnju prilagode uvjetima na cesti.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog sanacije nadvožnjaka na čvoru Kraljevečki Novaki u smjeru Varaždina prometuje se dvosmjerno uz ograničenje brzine od 60 km/h. Na istom čvoru, u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama, a obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Na autocesti A 1, prometuje se kroz obje tunelske cijevi tunela Sv. Rok, ali jednim trakom, zbog radova.

Do 18. listopada, zbog radova u Velikoj Gorici na križanju Zagrebačke ulice i ulice Rudolfa Fizira prometuje se dvosmjeno (u dužini od oko 500 m). Zatvoreno je križanje sa županijskom cestom ŽC 3299, Velika Gorica (D 30)-Gradići (L31149). Upozoravamo vozače da poštuju privremenu prometnu signalizaciju, a u vrijeme pojačanog prometa (radni tjedan) molimo ih za strpljenje.

Za sav promet zbog radova zatvoreni su:
- D 36 Popovača-Sisak kroz šumu Brezovica. Obilazak: Ivanić Grad-Martinska Ves ili Kutina-Novska-Jasenovac, te čvor Popovača-čvor Ivanja Reka-zagrebačka obilaznica-Velika Gorica-Sisak.
- D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec.
- na Istarskom su ipsilonu zatvoreni: čvor Umag, čvor Buje i zapadni dio čvora Žminj (izlaz u smjeru Rijeka-Žminj i ulaz u smjeru Žminj-Kanfanar).
- dionica državne ceste D 1 (Puškarićeva ulica) na dijelu od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom. Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko.

Za teretna vozila zbog sanacije klizišta zatvorene su:
- D 34, Daruvar-Maslenjača i ŽC 4030, na dionici Orahovica-Kutjevo, te zbog radova: D 300 između Buja i županijske ceste prema Brtonigli. (obilazak: Buje-Plovanija-Umag-Novigrad). (hak/metro-portal)

16.10.2010. 07:52:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh