« Svijet
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
TV

Budite spremni za nadolazeća sportska natjecanja

Budući da nam se jedno bliži, vrijeme je da odaberete najbolji televizor odgovarajuće veličine kako ne biste propustili niti jedan bitan trenutak

Samsung televizori
Samsung televizori (Samsung)
Više o

Samsung

,

"TV"

,

televizor

Televizor je bez sumnje središnja točka svakog modernog doma, pogotovo u vrijeme velikih sportskih natjecanja. A budući da nam se jedno bliži, vrijeme je da odaberete najbolji televizor odgovarajuće veličine kako ne biste propustili niti jedan bitan trenutak.

Bodrite s tribina iz svog doma

Kada birate televizor morate biti realistični, jer koliko god da vam se sviđa ideja „veće je bolje", morate uzeti u obzir i veličinu svoje sobe. Cilj je odabrati što veći televizor s obzirom na kut gledanja, koji treba zauzimati 40% vidnog polja. Također, treba uračunati i udaljenost od između naslonjača i televizora. Upravo Samsung Neo QLED televizori dolaze s velikim zaslonima u nevjerojatnoj 4K i 8K rezoluciji, čiji će visoki omjeri rezolucije pružiti osjećaj kao da ste na tribinama uživo.

Ne propustite nijedan detalj utakmice

Najnoviji modeli Neo QLED televizora otkrivaju skrivene detalje i kontrast boja kako se pri bilo kojoj razini svjetline ne bi izgubio niti jedan detalj, a boje bile besprijekorne. Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji koja analizira razinu svjetlosti na sceni i optimizira boje na zaslonu, možete biti da vam nijedan sportski detalj neće promaknuti dok bodrite svoje igrače. Upravo ova značajka omogućava prilagođavanje slike na TV-u vašem ambijentu.

Za još naprednije vizualne detalje i realniji prikaz brine se Neo Quantum Pro 8K procesor kojeg pokreće umjetna inteligencija. Inovativni Neo Quantum procesor optimizira prikaz prilagođavajući se sportskom sadržaju za sliku visoke stabilnosti. Osim toga, nove modele Neo QLED televizora krasi milijardu preciznih nijansi te 100%-tni volumen boje koji uz pomoć Quantum Dot tehnologije omogućava da doživite svijet u njegovim bojama iz udobnosti vlastitog doma. Izvrsna svjetlina slike osigurat će idealno gledanje sportskih sadržaja tijekom cijelog dana bez obzira na razinu svjetlosti u okolini. Sportski trenutci uvijek su puni adrenalina i brzine, zbog čega će te uvijek imati maksimalno glatki prijenos najvažnijih dijelova utakmice zahvaljujući brzini osvježavanja od 120 Hz.

A da oči ne bi postale teške i umorne, tu je „Eye Care" certifikat koji nose Neo QLED televizori. On ne označava samo izvrsnu kvalitetu slike, već i brigu o čovjeku jer nosi oznake siguran i nježan za oko.

Uživajte u zvukovima slavlja pogodaka

Buka unutar ili izvan doma ne predstavlja problem ukoliko imate Neo QLED televizor tijekom strastvenog navijanja. Uz pomoć automatski optimiziranog zvuka koji se prilagođava prostoru, možete čuti besprijekoran zvuk čak i kad netko u kući usisava ili izvana trube automobili. SpaceFit tehnologija zvuka analizira okružje prostorije kako bi automatski podesila zvuk televizora te vam omogućila da jednostavno uključite televizor i prepustite mu da on odradi sve ostalo za vas.

Osim toga, da zvuk bude što kvalitetniji brine i Object Tracking Sound Pro tehnologija (OTS Pro) koja osigurava da zvuk prati radnju i prema tome ga precizno reproducira na zvučnicima. Active Voice Amplifier, čija je svrha analizirati buku iz okoline te nastavno pojačati glasove na zaslonu, tu je kako vam ništa ne bi otežalo i ometalo slušanje komentatora na utakmicama.

Zagrijte se s virtualnim dvobojima

Kada se želite zagrijati pred važnu utakmicu ili morate održati svoj adrenalin tijekom vremena, na svojem Neo QLED televizoru odigrajte virtualnu nogometnu utakmicu putem konzole ili računala. Ako još niste isprobali čarolije virtualnog svijeta, veliki Samsung Neo QLED televizor idealan je za to. Super Ultrawide GameView opcija pruža širok pogled na sve scene u videoigrama, dok Object Tracking Sound tehnologija prema scenama raspodjeljuje zvuk u prostoriji. Kako bi sve teklo glatko ne samo dok gejmate, nego i gledate omiljene filmske uspješnice, pobrinut će se brzina osvježavanja od 120 HZ.

Za kraj, lako ćete se moći prebaciti između načina rada za igranje te gledanja utakmice pomoću inovativnog daljinskog upravljača na solarni pogon. Daljinski upravljač samostalno se puni, zbog čega se možete pohvaliti prijateljima da bi ne morate brinuti o kupovini baterija.

Iskoristite promotivnu ponudu gdje uz kupnju Samsung Neo QLED televizora za 2021. godinu možete dobiti i produljeno jamstvo u trajanju od 5 godina do 30. lipnja 2021. Također, Samsung uoči velikog nogometnog natjecanja ima akciju za velike 75'' i 85'' zaslone koja traje sve do 11. srpnja 2021. Uz nove Neo QLED i Crystal UHD velikane na poklon se dobiva i soundbar zvučnik nakon registracije svoje kupnje na ce.promotion@samsung.com

Piše: Sanja Ledinek
31.05.2021. 18:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh