« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
JOŠ 5 MINUTA

Izumljena budilica koja doslovno uništava vaš novac

Ako vam budilica već nije najmrskiji predmet u kući, anonimni dizajneri imaju rješenje za vas

Vrijeme je novac - u punom smislu riječi
Vrijeme je novac - u punom smislu riječi (wetheurban.com)
Više o

novac

,

tehnologija

Ukoliko ste jedna od osoba koje svako jutro vode bitku sa motivacijom za ustajanje iz toplog kreveta, ovo bi mogao biti idealan uređaj za vas.

Svi znamo da je vrijeme novac, ali ova će vam budilica pokazati doslovno značenje te izreke.

Zasada anonimni umovi direktno iz tvornice pakla smislili su uređaj koji uništava novčanice ukoliko se na vrijeme ne probudite i ručno ga zaustavite.

Ako kojim slučajem živite u SAD-u ili nekoj drugoj državi gdje je uništavanje novčanica kazneno djelo ili još važnije, niste ludi za idejom da tako olako uništavate novac koji ste teškom mukom zaradili, možete umjesto novčanica staviti nešto drugo - neplaćenu kaznu za parkiranje, HRT pretplatu ili sliku bivše ljubavi.

Bilo kako bilo, ova zanimljiva stvarčica preplavila je blogove koji prate tehnologiju, ali za sada nema potvrde da se radi o „pravom" proizvodu, već je vjerojatnije riječ samo o konceptu.

Iako zvuči vrlo zanimljivo, ovo nije prvi izum koji je pokušao spojiti novac i budilicu. Svakako je najzanimljiviji bio uređaj koji donira 10 dolara u dobrotvornoj organizaciji koju korisnik ne voli svaki put kada pritisne tipku „snooze" za još 10 minuta sna.

06.06.2011. 14:20:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    HBomb
    06.06.2011. 19:03
    može se natrpat i obični papir :D
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh