« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina
UZBUDLJIVI NOVITETI

Što ćemo igrati u lipnju ove godine

U novom video specialu HCL portala saznajemo koje igre nas očekuju u mjesecu lipnju, odnosno na koje definitivno treba obratiti pažnju

Što ćemo igrati u lipnju 2011.?
Što ćemo igrati u lipnju 2011.? (HCL)
Više o

igrice

,

Armageddon

,

HCL portal

,

Duke Nukem: Forever

,

Call of Juarez

,

Alisa

,

FEAR 3

Mjesec svibanj bio je izvrstan za ljubitelje video igara. Uz igre poput DiRT-a 3, L.A. Noirea i novog Witchera zabavljali su se fanovi svih žanrova, ali šesti mjesec ima potencijal da bude još zanimljiviji. U lipnju će izaći zaista veliki broj zanimljivih naslova za sve platforme, no jedan se ističe nešto više od ostalih.

Nakon 12 godina "razvoja" konačno nam dolazi legendarni Đuka u igri Duke Nukem: Forever! Također ćemo se zabavljati i uz Alisu koja garantira jezivo iskustvo u igri Alice: Madness Returns, a itekako se čine zanimljivima i F.E.A.R 3, nova Red Faction igra podnaslova Armageddon, Call of Juarez: The Cartel te Dungeon Siege 3.

Iako vjerujemo da su i ovdje nabrojani naslovi dovoljni da zaintrigiraju ljubitelje svih žanrova video igara, lipanj donosi još nekoliko zanimljivih naslova, a sve ih je pokrio HCL portal u svom novom "Što ćemo igrati?" video specijalu te kompletnoj listi datuma izlaska igara u lipnju. Novi video pogledajte ispod, a nakon njega provjerite punu listu igara za šesti mjesec putem priloženog linka.

04.06.2011. 17:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh