« Život
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
TKO ZNA, ZNA

Britanac osvojio 185 milijuna eura na lutriji

Jackpot Euro Millionsa dosegao je rekordnu svotu od 185 milijuna eura nakon 14 izvlačenja zaredom bez dobitnika

Fotografija vijesti
Više o

milijnski dobitak

,

Euro Millions

Britanac nepoznatnog identiteta osvojio je gotovo nevjerojatnih 185 milijuna eura, nakon što je pogodio svih 7 brojeva europske lutrije Euro Millons, prenosi Hina. Ova je cifra dovoljna da sretni Britanac, ukoliko to poželi, kupi tri aviona Airbus A320.

Igrač je ujedno oborio prethodni dobitni rekord na europskoj lutriji koji je od 8. listopada 2010. držao također jedan Britanac s nešto manje od 130 milijuna eura.

Jackpot Euro Millionsa dosegao je rekordnu svotu od 185 milijuna eura nakon 14 izvlačenja zaredom bez dobitnika. Petnaesto, u utorak navečer, bilo je sretno za novog rekordera.

"Stavili smo šampanjac da se hladi i poželjet ćemo dobrodošlicu u klub milijunaša Nacionalne lutrije igraču koji donese pobjednički listić", izjavio je u Londonu glasnogovornik Britanske nacionalne lutrije.

Početni jackpot Euro Millionsa iznosi 15 milijuna eura, a svako kolo u prosjeku igra 200 milijuna ljudi u devet zemalja - Britaniji, Francuskoj, Španjolskoj, Luksemburgu, Belgiji, Švicarskoj, Portugalu, Irskoj i Austriji.

13.07.2011. 10:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh