« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
KRATKI SPOJ

Braun povlači sušila za kosu Braun Satin Pro i Braun Satin Hair Colour

Mali broj ovih sušila predstavlja sigurnosni rizik ako se ne koriste prema priloženim sigurnosnim uputama na proizvodu

Braun
Braun (braun.com)
Više o

unutarnji sat

,

Longdaysin

,

jet-lag

,

Gaddafi Muammar

,

beauty tip

Njemačka tvrtka Braun objavila je dobrovoljno povlačenje sušila za kosu Braun Satin Pro i Braun Satin Hair Colour, jer mali broj tih sušila predstavlja sigurnosni rizik ako se ne koriste prema priloženim sigurnosnim uputama na proizvodu.

Ukoliko se navedena sušila ostave uključena u struju nakon uporabe te ukoliko se sušilo ostavi u vrlo vlažnom prostoru, postoji mali rizik da će doći do kratkog spoja, pregrijavanja, zapaljenja, čak i kada je sušilo ugašeno, navodi se u priopćenju koje je Braun u Hrvatskoj objavio putem agencije Proglas komunikacije.

Zbog toga su, nakon što su potvrđeni modeli, iz Brauna zamolili potrošače da navedena sušila za kosu isključe i više ih ne koriste.

Opozvana sušila za kosu Braun su model "3549", proizvođačkih kodova od "701" do "852", navodi se u priopćenju.

Potrošače koji su identificirali proizvođački kod na svom proizvodu između "701" i "852" iz Brauna mole da nazovu telefonsku liniju za potrošače: 01/6690-330, gdje će dobiti daljnje informacije o zamjeni proizvoda.

Model proizvoda je otisnut na dršci sušila, a proizvođački kod nalazi se na ulaznom otvoru mrežice koji se može pronaći kad se ukloni zaštitni filter na pozadini sušila, navodi se u priopćenju o povlačenju sušila za kosu Braun Satin Pro i Braun Satin Hair Colour.

"Na druge modele Braun sušila za kosu i ostalih uređaja za oblikovanje kose ovo povlačenje ne utječe te ih potrošači mogu nastaviti koristiti bez bojazni", ističu iz Brauna. (hina/metro-portal)


19.05.2010. 18:51:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh