« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
WTF?!

Bolnica u Philadelphiji podigla cijenu liječenja Nore Fore

U šokantnom mailu Children's Hospital u Philadelphiji podigla je cijenu liječenja za 260 tisuća dolara!

Nora Fora treba još sredstava
Nora Fora treba još sredstava (Facebook)
Više o

nova cijena

,

Nora Šitum

,

Nora Fora

,

cijena liječenja

Nora Šitum je ponovno ugrožena jer je Children's Hospital iz Philadelphije sinoć poslala mail s dodatnom cijenom liječenja od još 260 tisuća dolara, oko 1.4 milijuna kuna, što ukupnu cijenu diže na 4.7 milijuna kuna.

Još uvijek nije jasno treba li odmah uplatiti i tu svotu koja predstavlja izračun trošova za liječenje, boravak i terapije u idućih godinu ili dvije, zapravo svojevrsno osiguranje.

Vjerojatno će se morati pričekati popdnevni sati za pojašnjenje bolnice kad je potrebno uplatiti ovu svotu i može li se ta garancija izvesti na neki drugi način.

06.02.2013. 08:50:38
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    slavonka
    06.02.2013. 12:26
    Nakon prvobitnog šoka moram izraziti svoje osjećaje a i pozvati sve koji se još nisu uključili u akciju male NORE FORE da se uključe i da pokažemo da ni jedna svota novaca nemože da nas pokoleba u spašavanju jednoga maloga LAVA.Ja ću pomoći na svoj skromni način ¸a svakoga od vas pozivam da se uključite jer djeca su naša budućnost.Danas je Nora , sutra će biti neko drugo dijete koje će nas trebati kada više nebude nade .Neka mi budemo danas Nori nada ,a sutra nekom drugo djetetu i obitelji.Nora drži se izdrži i vjeruj da ćeš izaći kao pobjednik. Moje molitve su uz tebe
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh