« Život
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
HMM :)

Bizarne činjenice o preljubu

Osim što postoji gen za nevjeru, a dubok glas ženama daje do znanja da je to muškarac sklon švrljanju, nije nevažna ni politika

Dakle, stvarno svašta ...
Dakle, stvarno svašta ... (Arhiva)
Više o

preljub

,

nevjera

,

mitovi

,

pogrešne činjenice

,

dubok glas

,

gen za nevjeru

Nevjera pogađa oba partnera, bez obzira na činjenicu da se jedan odlučio za nju, pa ne čudi da je napravljen cijeli niz istraživanja na tu temu od kojih su neka dobila stvarno čudnovate rezultate.

Tako su, ako vjerujemo ženama, muškarci s dubljim glasom skloniji nevjeri, a kako su u isto vrijeme i privlačniji zbog toga, možda u tome ima nečega ... No, što ako imate dubok glas, a nemate gen za nevjeru - da, čak je i to ustanovljeno u jednom istraživanju.

>> Nevjera može ubiti muškarce >>

Spremniji oprostiti nevjeru su demokrati, čak 40 posto njih više od konzervativaca, no ovi desnije nastrojeni očito znaju da je preljub opasan za zdravlje na više načina - pola prijeloma penisa dogodi se tijekom preljuba, a puno je češća i iznenadna koitalna smrt kad ste s ljubavnicom.

>> Najčešći razlozi muške nevjere >>

Preljub se obično događa srijedom, i online flertanje je preljub za preko 80 posto ljudi, a žene čije su majke sklone nevjeri ponašat će se jednako u svom braku.

No, kako ipak polovina brakova preživi nevjeru, a nevjerni muževi gotovo u pravilu misle da su njihove žene privlačnije od ljubavnice ... možda ipak ima nade za brak.

>> Muškarci koji su skloni nevjeri >>

01.04.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh