« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Bizarna dijeta Elizabeth Hurley - vrela voda i zobeni keksi

Poznata glumica je objavila na Twitteru da preskače doručak te da ujutro pije samo vrelu vodu i pojede poneki zobeni keks

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

dijeta

,

doručak

,

Elizabeth Hurley

Sigurno su vam govorili da je doručak najvažniji obrok u danu. Međutim, ako biste htjeli imati tijelo poput Elizabeth Hurley, zaboravite na ovaj savjet.

Hurley u posljednje vrijeme voli 'tweetati' o svojem tijelu pa je u tom kontekstu javnosti otkrila svoju malu tajnu dobrog izgleda. Poznata glumica tvrdi da ujutro uopće ne uživa u slasnim zalogajima već da, usprkos protivnim savjetima liječnika, gotov uopće ne doručkuje. „Prvo šalice vrele vode, možda espresso i onda pokoji zobeni keks sredinom jutra", piše Hurley na Twitteru. Prošlog ponedjeljka je na Twitteru uvjeravala svoje obožavatelje da ima prave prirodne grudi. Inače, zobeni kolačići kakve jede glumica su u biti krekeri s visokim udjelom vlakana i koji po i komadu imaju samo oko 50 kalorija.

Podsjetimo, prošloga tjedna je pisala, također na Twitteru, da se nalazi na jahti na jugu Francuske te da vježba u teretani uz puno vrele vode koja joj se u tom trenutku zgadila. Koliko je „Hurley dijeta" učinkovita možda potvrđuje činjenica da je glumica 2002. godine kad je rodila otišla u kuću prijatelja Eltona Johna, poznatog britanskog pjevača, u kojoj je jela samo zobene kekse (neki ih nazivaju i kolačićima) sve dok nije skinula sve kilograme nakupljene tijekom trudnoće. Tko voli nek' izvoli.

26.08.2010. 14:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh