« Zdravlje
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
JAČANJE TEGOBA

Biometeorološka prognoza od 4. do 7. prosinca

Sutra se očekuju povoljnije biometeorološke prilike nego prethodnih dana, no već u nedjelju slijedi pogoršanje

Biometeorološka prognoza od 4. do 7. prosinca
Biometeorološka prognoza od 4. do 7. prosinca (freedigitalphotos.net)
Više o

biometeorološka prognoza

,

vremenska prognoza

,

biometeorološke prilike

Hrvatsku u subotu očekuju nešto povoljnije biometeorološke prilike nego prethodnih dana, no od nedjelje 5. prosinca očekuje se njihovo ponovno pogoršanje, priopćeno je iz Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske.

Zbog nešto povoljnijih biometoroloških prilika u subotu, 4. prosinca tegobe meteoropata i kroničnih bolesnika trebale bi biti slabije izražene.

U nedjelju, 5. prosinca biometeorološke prilike biti će razmjerno nepovoljne, što će meteoropatima i kroničnim bolesnicima uzrokovati tegobe. Astmatičare i srčane bolesnike upozorava se na primjereno odijevanje zbog očekivanih niskih temperatura. Prema kraju dana tegobe bi se trebale pojačavati.

U ponedjeljak, 6. prosinca nepovoljne biometeorološke prilike meteoropatima će uzrokovati glavoblju, manjak energije i bolove na mjestima ranijih ozljeda, a tegobe uzrokovane vremenom osjećat će i kronični bolesnici.

U utorak, 7. prosinca razmjerno nepovoljne biometeorološke prilike stvarat će tegobe meteoropatima i kroničnim bolesnicima. Nakon tegoba sa snom, moguća je glavobolja, razdražljivost i manjak energije. (hina/metro-portal)

03.12.2010. 11:36:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh