« Zdravlje
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
DOLAZI CIKLONA

Biometeorološka prognoza od 16. do 18. veljače

Zbog utjecaja ciklone biometeorološke prilike će biti nepovoljne, olakšanje stiže tek u petak

Zima
Zima (Free Digital Photos)
Više o

bioprognoza

,

biometeorološki uvjeti

,

biometeorološka prognoza

,

biometeorološke prilike

Pred nama je razdoblje nepovoljnih biometeoroloških prilika, javlja Državnogi hdirometeorološki zavod Hrvatske, prenosi Hina.

Približavanje ciklone praćeno južinom sutra, 16. veljače uzrokovat će nepovoljan vremenski utjecaj na ljude. Kod meteoropata će se javiti umor, razdražljivost i glavobolja, te bolovi na mjestima ranijih ozljeda. Od pojačanih bolova patit će i reumatičari, a povećane tegobe mogli bi imati i ostali bolesnici s kroničnim bolestima.

U četvrtak, 17. veljače zbog utjecaja ciklone biometeorološke prilike će biti nepovoljne. Meteoropati bi mogli patiti od glavobolje, nesanice i razdražljivosti. Zbog nepovoljnog vremenskog utjecaja povećane tegobe mogli bi imati i kronični bolesnici s krvožilnim i gastroenterološkim bolestima, te astmatičari i reumatičari.

U petak, 18. veljače nepovoljan će vremenski utjecaj tijekom dana slabiti, pa će i tegobe meteoropata i kroničnih bolesnika postati manje izražene. Većina ljudi zbog toga bi u drugom dijelu dana mogla osjetiti olakšanje i poboljšanje općega stanja.


15.02.2011. 13:07:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh