« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina
INTERNET AUKCIJA

Bilić i reprezentativci osnovali zakladu za pomoć djeci 'Vatreno srce'

POGLEDAJTE VIDEO - Zakladu je utemeljilo 20 reprezentativaca i pet članova stožera, a internetskoj dražbi mogu pristupiti svi koji žele pomoći djeci

(Davor Pongračić/Cropix/Infopunkt)
Više o

Slaven Bilić

,

Hrvatska nogometna reprezentacija

,

Tomislav Bralić i klapa Intrade

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić otvorio je točno u podne internetsku dražbu opreme hrvatskih reprezentativaca iż zaklade hrvatske nogometne reprezentacije ''Vatreno srce", koja će na najrazličitije načine pomagati djeci u Hrvatskoj.

Početna cijena paketa, koji su donacija dvadesetak nogometaša s njihovim klupskim i reprezentativnim dresovima, loptama s potpisima i kopačkama, je pet tisuća kuna.

Internetskoj dražbi na stranicama www.vatrenosrce.hr mogu pristupiti svi koji žele pomoći djeci, a najuspješniji licitatori sudjelovat će i na završnoj dražbi sportskih rekvizita, na donatorskoj gala večeri koja će se održati u hotelu Sheraton u ponedjeljak, 24. svibnja 2010., dan nakon nogometne utakmice s Walesom.

Bilić je na novinarskoj konferenciji u hotelu Sheraton pojasnio da je Zakładu utemeljilo 20 nogometnih reprezentativaca i pet članova stožera s početnim kapitalom od 125.000 eura, koje će oplemenjivati kamatama. Od ostalih donatora će pokušati dobiti sredstva za pomoć djeci, bilo da se radi o liječenju ili novcu za školovanje talentirane djece.

Na prvoj dražbi su ponuđeni kompleti opreme 22 reprezentativca, a sadrže potpisane raritetne klupske i reprezentativne dresove, kopačke, lopte, golmanske rukavice pa čak i kapetanske vrpce. (Infopunkt/metro-portal)

13.05.2010. 14:45:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh