« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
MOJ POSAO

Drugi virtualni dan karijera posjetilo 30.000 ljudi

Posjetitelji su obilazili 14 virtualnih štandova na kojima su s poslodavcima i edukativnim ustanovama komunicirali putem chata

(Sandra Šimunović/Cropix)
Više o

posao

,

Virtualni dan karijera

,

MojPosao

Na 2. virtualnom Danu karijera i znanja, koji je u organizaciji portala MojPosao održan od 5. do 12. svibnja na adresi www.DanKarijera.com, zabilježeno je preko 30.000 posjetitelja, priopćio je danas MojPosao.

Za vrijeme virtualnog sajma izlagači su zaprimili oko 2.500 prijava i životopisa zainteresiranih posloprimaca, kaže se u priopćenju.

Posjetitelji su obilazili 14 virtualnih štandova na kojima su s poslodavcima i edukativnim ustanovama komunicirali putem chata. Mogli su se raspitati o mogućnostima zapošljavanja kod tvrtki, ali i za dodatno obrazovanje kod edukativnih ustanova.

Izlagači 2. virtualnog Dana karijera i znanja bili su T-HT, Mercator, 24sata, Cognita, VIPnet, Educamix, Kofax, Latina, Manpower, MORH, Prirodoslovno matematički fakultet, Reprint te Veleučilište u Karlovcu.

Medijski pokrovitelji sajma bili su su Nova TV, Otvoreni radio, Lider, Jutarnji.hr i EduCentar.net, a 2. virtualni Dan karijera i znanja organiziran je pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Grada Zagreba te Ministarstva turizma te u partnerstvu sa studentskim udrugama eSTUDENT, HSA, AEGEE i ELSA.

Osim šetnje po virtualnim štandovima, posjetitelji 2. virtualnog Dana karijera i znanja imali su priliku sudjelovati na nekoliko okruglih stolova i radionica koje su održane na zagrebačkim fakultetima, na kojima su sudjelovali vodeći stručnjaci za upravljanje ljudskim potencijalima u Hrvatskoj, stoji u priopćenju. (hina/metro-portal)

13.05.2010. 15:00:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh