« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
SUPER!

Besplatna radionica tehnika antistresnog disanja

Na radionici se rade meditacije, jednostavne i vrlo učinkovite tehnike otpuštanja, koje polaznicima pomažu da se oslobode stresa i ujedno budu učinkovitiji u poslu i svakodnevnom životu

Otpuhni stres disanjem
Otpuhni stres disanjem (Umijeće življenja)
Više o

stres

,

disanje

,

disanje protiv stresa

,

antistresno disanje

Dah voda zvuk besplatna je relaksacijska radionica za otpuštanje stresa, energiziranje tijela, uma i duha, obnavljanje organizma te uranjanje u vlastite, dublje razine.

Radionica uključuje jednostavne joga vježbe i tehnike disanja kroz koje se polaznici rješavaju kako fizičkog, tako i emotivnog stresa. Također, na radionici se rade meditacije, jednostavne i vrlo učinkovite tehnike otpuštanja, koje polaznicima pomažu da se oslobode stresa i ujedno budu učinkovitiji u poslu i svakodnevnom životu.

Tehnikama disanja i pažnjom na dahu možemo postići mnogo toga. Osim što preplavljujemo sve svoje stanice kisikom, izbacujemo toksine fizičke, mentalne i emocionalne prirode te podižemo razinu hormona sreće, povećavamo imunitet, otpuštamo vezanost za prošlost, prestajemo brinuti za budućnost i učimo biti prisutni u sadašnjem trenutku te spontano ulazimo meditaciju.

Dobrobiti radionice:
- povećanje fizičkog i mentalnog zdravlja
- smanjenje stresa i bolje nošenje s istim
- povećana razine energije
- pozitivno stanje uma
- smirenost tijela i uma

Nakon radionice polaznici su izjavili da osjećaju jasnoću misli, emocionalnu stabilnost te više mira i radosti u životu.

Radionica je besplatna. Moguće ostaviti donaciju prema želji. 
Broj polaznika je ograničen.

Info i prijave: ranogajec.ana@gmail.com, 091 1303 977 

Više detalja saznajte na Facebook stranici Umijeće življenja.

29.01.2014. 12:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh