« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
IL CAVALIERE

Berlusconi bivšoj supruzi mora plaćati 300.000 eura mjesečno

Talijanski premijer postigao je dogovor s Veronicom Lario koja će do kraja života moći koristiti i raskošnu vilu Macherio u okolici Milana

(Getty Images)
Više o

Silvio Berlusconi

,

Veronica Lario

Predsjednik talijanske vlade Silvio Berlusconi morat će svakog mjeseca plaćati 300.000 eura svojoj supruzi Veronici Lario s kojom je pokrenuo postupak razvoda, izvijestilo je u utorak nekoliko talijanskih medija.

"Il Cavaliere (što je Berlusconijev nadimak) morat će tako svakog mjeseca ispisati ček na 300.000 eura" 53-godišnjoj Veronici.

Također će joj morati jamčiti do kraja života korištenje raskošne vile Macherio u okolici Milana, piše dnevnik La Repubblica na svojoj internetskoj stranici.

Berlusconi, Lario i njihovi odvjetnici takav su sporazum uspjeli postići u subotu, iako su njihova stajališta ispočetka bila vrlo udaljena. Lario je isprva zahtijevala mjesečni ček na 3,5 milijuna eura, tvrde neki mediji.

Lario je 30 godina živjela s Berlusconijem, od čega 19 u braku, a razvod je zatražila u svibnju 2009.godine.

Tada je u pismu dnevnim listovima objasnila "da ne može živjeti s muškarcem koji posjećuje maloljetnice", pošto je premijer došao na rođendansku proslavu tada 18-godišnje Noemi Letizije. (hina/metro-portal)

11.05.2010. 20:41:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh