« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
KULTURA PROMJENE

Bendovi u rezidenciji u veljači

MM centar će se u veljači zajedno s glazbenicima i publikom pretvoriti u fantastični instrument koji će producirati glazbu

Novi koncept Bendova u rezidenciji
Novi koncept Bendova u rezidenciji (Kultura promjene)
Više o

zagreb-info

,

SC kultura promjene

,

Bendovi u rezidenciji

,

BUR

Projekt Bendovi u rezidenciji Kulture promjene, u veljači vam donosi niz od deset koncerata raznovrsnih glazbenih žanrova, predstavljajući ono najbolje iz aktualne nezavisne underground regionalne glazbene scene.

Barijere ne postoje, jer mi ćemo ugostiti svakog kvalitetnog glazbenika koji želi podijeliti svoje blago sa stotinjak zaljubljenika u dobar zvuk, harmoniju ili pak noise.

MM centar će se tako u veljači zajedno s glazbenicima i publikom pretvoriti u fantastični instrument koji će producirati glazbu kakva se ne može čuti na radiju ili u klubu u vašem susjedstvu.

Neki od glazbenih pravaca koje možete očekivati su: niske zvučne frekvencije obogaćene sanskrt mantrom koje se konzumiraju ležeći, ex-yu elektronska glazba 80's, kraut/math/wierd rock, modern jazz, groove stand up session, roots blues, post/math rock, americana, indie, surf...

Drugi mjesec u godini otvorit će koncert odnosno audio performans -  DUBar in Trance. Ekipa iz Zagreba, predstavit će nam Zvučnu terapiju, događaj zamišljen za sjedeći ili ležeći položaj uz zvukovnu meditaciju i tematsku atmosferu. Koncert /Performans će se održati sutra, 2. veljače u domu Bendova u rezidenciji- MM centru, s početkom u 21 h.

BUR / PROGRAM U VELJAČI

3.02.  Promocija EX-YU elektronike (SLO)

4.02.  Žoambo Žoet Workestrao (SLO)

10.02. Poropati 67 (HR)

13.02. Threesome (RS)

14.02. Kant večer : Siniša Krnfa Krneta, Nina Romić, Bebe na vole

15.02. Nije Nishta - Josip Tocilj, Kruno Levačić, Mario Rašić

16.02.  Man Zero

17.02. Mika male

27.02. Kruno Levačić Phonic Zoom - Kruno Levačić, Elvis Penava, Žiga Golob, Astrid Kuljanić

Cijeli događaj kao i obično bit će prenošen izravnim LIVE prijenosom putem KulTV-a koji možete pratiti na www.sczg.hr/stream

CIJENA ULAZNICE je 15 kn i može se kupiti na blagajni Teatra &TD-a na dan koncerta od 19.30h do 22h.

Sav novac od prodanih ulaznica ide u ruke glazbenicima, stoga pokušajte razumjeti ovaj zaokret u konceptu projekta Bendovi u rezidenciji i podržite domaću nezavisnu glazbenu scenu!

01.02.2011. 19:26:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh