« Film
objavljeno prije 14 godina
NOVI FILM U PRIPREMI

Beatlesi zombiji jedu mozgove obožavatelja dok ih progoni Mick Jagger

Paul Is Undead priča je u kojoj Johnn Lennon ubija kolege iz banda koji se kasnije vraćaju kao 'nemrtvi' i zajedničkim snagama uživaju u mesu fanova

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (DevianArt - Ilustracija)
Više o

film

,

Beatles

,

Paul McCartney

,

Mick Jagger

,

John Lennon

,

Isus

,

zombi

Beatlesi će uskoro biti transformirani u zombije, sve u kontekstu sedme umjetnosti, naravno. Mesojed John Lennon sa zadovoljstvom će htjeti zagristi kolegu iz grupe Paula McCartneyja.

Filmaši su uspjeli dobiti prava na knjigu koja opisuje Fab Four ekipu kao mesojede, „Paul Is Undead". Knjigu je napisao Alan Goldsher, a u film će je pretvoriti filmska kompanija Double Feature čije su glavešine odgovorne za djela poput Pulp Fictiona i Erin Brokovich, prenosi filmski blog Deadline. U knjizi John Lennon ubija Paula McCartneyja kao i ostale članove koji se kasnije vraćaju u obliku 'nemrtvih'. Beatlesi zatim zajedničkim snagama ubijaju obožavatelje i jedu im mozgove i nastoje se ne susresti s najvećim neprijateljem i svjetski priznatim lovcem na zombije Mickom Jaggerom. Između ostalog borit će se i s Nindža Gospodaricom Yoko Ono.

Valja primijetiti da je u posljednjih nekoliko godina apetit za stvaranjem filmova sa zombijevskom tematikom porastao; obrade vrhunskih romana klasika i njihovo pretvaranje u priču o zombijima koji sline na mozgove sve su češće. Natalie Portman, na primjer, radi na adaptaciji Ponosa i predrasuda i Zombija.

Stacy Sher iz kompanije Double Feature kaže: „Ja sam velika obožavateljica Beatlesa, baš kao i ostatak svijeta, i ovaj Alanov mash-up, koji u biti sadrži kombinaciju njegove ljubavi prema povijesti glazbe i njegova divljenja svijetu zombija,  zaista je zabavno štivo. Kako vam se ne bi dopala knjiga u kojoj se Isus slaže sa zombijem Johnom Lennonom da su Beatlesi popularniji od njega?" Ona kaže kako će kompanija uskoro krenuti u potragu za financijskom potporom kao i za glumcima. Na kraju recimo još i to da su Beatlesi dio još jednog filmskog projekta; trenutno se radi na adaptaciji Disneyjeva animiranog uratka „Yellow Submarine" iz 1968.

10.05.2010. 15:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh