« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
prvi u dip-u

Bandić prikupio 60 tisuća potpisa

POGLEDAJTE VIDEO - Milan Bandić o kampanji, oranju i Areni Zagreb

(Damjan Tadić/Cropix/Infopunkt)
Više o

Milan Bandić

,

predsjednički izbori

,

kampanja

Predsjednički kandidat i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prvi je od predsjedničkih kandidata Državnome izbornom povjerenstvu danas predao predsjedničku kandidaturu sa oko 60 tisuća potpisa, a pritom je rekao kako je uvjeren u svoju pobjedu.

Bandić je kandidaturu u Hrvatski Sabor predao praćen suradnikom Duškom Ljuštinom i kćerkom Anamarijom Bandić.

''Sutra krećem od Iloka, obići ću cijelu Hrvatsku. Idem čuti što ljudi misle, saslušati njihove probleme jer ćemo ih od veljače zajedno rješavati. Istim žarom kao i dosad ću 16 sati dnevno orati po središtu hrvatskih problema", rekao je nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić nakon što je predao kandidaturu Državnom izbornom povjerenstvu.

Na pitanje jesu li zaposlenici Zagrebačkog Holdinga bili pod pritiskom da potpišu za Bandića, rekao je da na nikog nije vršen nikakav pritisak.

Na upit zašto njegova kampanja, po napisima nekih medija košta puno više nego kampanje ostalih kandidata, rekao je da će njegova kampanja koštati tri puta manje od onoga što piše u novinama, što bi značilo iznos od oko 7 milijuna kuna.

''Koštat će manje od kampanje onog kandidata koji bude iza mene", rekao je Bandić i dodao da žiro račun za donacije još nije otvoren, a najbolji sponzori bit će mu obični građani s donacijama od 50 ili 100 kuna. ''Račun je transparentan, vidjet ćete ga".

Aktualni gradonačelnik Zagreba komentirao je i najavu prodaje Arene.

''To je stvar Ingre, odnosno vlasnika Arene. Grad Zagreb će iznajmiti dvoranu od novog vlasnika, ako bude trebao", zaključio je.

13.11.2009. 15:39:49
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    donhuangenaro
    13.11.2009. 18:03
    eto, imat ćemo još jednog bandita na čelu države :-P
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh