« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
KULTURA PROMJENE

Bamwise u MM centru

Nema potrebe za prevelikom filozofijom u vezi koncerta Bamwise, treba samo napomenuti MM centar biti do stropa ispunjen masnim basovima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Kultura promjene)
Više o

MM centar

,

SC

,

Bamwise

Bend Bamwise mlad je projekt, no međutim na Hrvatskoj glazbenoj sceni egzistira već dulje vrijeme, aktivno sudjelujući u mnogim reggae/dancehall/dub i sličnim žanrovima kao aktivni članovi kolektiva: Roots Hi-Fi, Jungle Mad, Dubstep Klub, Dub Temple, International Dub Meetings, Bass Masters, Brain Decay.

Nema potrebe za prevelikom filozofijom u vezi koncerta Bamwise, treba samo napomenuti MM centar biti do stropa ispunjen masnim basovima, u kojima ćemo roniti zajedno s raznim zvucima i synth dionicama, a koji će se odbijati od naših mozgova kao loptice u fliperu. Bamwise dub nije samo psihodeličan sound dizajn, već je obogaćen i old school jamaica vokalom koji umjereno i srdačno pripovjeda mir i ljubav, pružajući vam zrak kada ostanete bez daha roneći kroz bamwise dub ocean.

Prije i nakon koncerta u predvorju MM centra, kormilo mix pulta bit će u rukama veterana Zagrebačke reggae/dub i ine scene, koje su specijalno za ovu priliku izabrali Bamwise. Imena Dj-a koji će zagrijavati publiku prije i hladiti nakon koncerta ostaju kao iznenađenje do zadnjeg trenutka, a sve u cilju raspaljivanja mašte i strasti prema dub kulturi.

Projekt Bendovi u rezidenciji vrhunskim JBL razglasom potpomaže Audio Video Consulting www.avc.hr

BAMWISE
(Zagreb)
Bamwise je noviji zagrebački dub bend, koji je uspješno preskočio mnoge početničke greške, postavljajući visoke kriterije svirke, zvuka i slike (uz članove na stage-u, integralni dio benda čine dub majstor zvuka koji „svira" s bendom i radi vrlo upečatljivi visuals), rapidno napredujući, poštujući korijene i prateći razvoj recentnih tokova, s naglaskom na one UK i francuske dub produkcije. Uz trenutno naglašenije dubstep utjecaje, donose sceni jednu potrebnu svježinu i novu dimenziju.

Članovi Bamwise-a participiraju u organizaciji redovitih događanja (clubbing eventi - Roots Hi-Fi, Jungle Mad, Dubstep Klub, Dub Temple, International Dub Meetings, Bass Masters, Brain Decay,...), familijarnoj suradnji na festivalima - Seasplash, Skaville,..., izgradnji prvog domaćeg sound systema u jamajkanskoj handmade scoops heavy bass tradiciji (Digitron), i na mnogim drugim područjima.

25.01.2011. 17:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh