« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 14 godina
DREFT FASHION WEEK ZAGREB

Bajagina najdraža dizajnerica na zagrebačkom Tjednu mode

Nakon odličnog predstavljanje u Zagrebu prije tri godine, Nataša Šarić ponovno dolazi u metropolu

(Dreft Fashion Week Zagreb)
Više o

tjedan mode

,

zagreb-info

,

Dreft Fashion Week Zagreb

Nataša Šarić je jedna od istinskih dizajnerskih zvijezda u Beogradu. U modnim krugovima, prestiž je nositi Natašu Šarić. Muzičari ju obožavaju, a i ona njih. Već godinama odijeva Bajagu, Električni orgazam, Lazara Ristovskog, Anu Stanić, Kontrabandu, Urgh, Teofioviće, Pavla Aksentijevića, Zapis band i mnoge druge...

Prije tri godine već se predstavila zagrebačkoj publici na zagrebačkom Fashion Weeku i tada je izazvala ovacije. Nakon Rendez-Vous-a, sajma suvremene mode u Parizu, izložbe Maisons de Mode (Kuća mode) u Lilleu i bijenala suvremene umjetnosti Europa 3000 u Portugalu, ponovo dolazi na Dreft Fashion Week Zagreb i predstavlja se svojom kolekcijom jesen-zima 2010./11.

Nakon 14 godina kreatorskog rada (već 12 godina kreira prêt-a-porter kolekcije za modnu kuću Passage), Nataša kaže da joj je najdraži trenutak bio kada je na Olimpijadi u Ateni nagrađena zlatnom medaljom za najbolji navijački rekvizit. 

Njena najveća želja je ukinuti rascjep između umjetnosti i industrije. Veseli se dolasku u Zagreb: "Oduševljena sam što organizirate Collections Preveiw (showroom za kupce). U ovom poslu najvažniji su kontakti i kupci, koji će naše kolekcije plasirati na komercijalno tržište, industriju osvježiti novim imenima. Na kraju krajeva u Zagreb dolazim pokazati svoj rad, ali i nešto prodati!"

07.06.2010. 09:10:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh