« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
NAJAVE

Bad Daughter s najviše nominacija

Glazbeni novinari predložili su Bad Daughter u kategoriji koncertnog izvođača godine, Pop&Off izvođača godine, za pjesmu godine s "Bite Your Tongue", a nominirana je i za Iskonovu nagradu publike

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

nagrade

,

Rock off

,

Bad Daughter

Bad Daugher ima najviše nominacija za Rock&Off, nezavisnu glazbenu novinarsku nagradu, i to u čak četiri kategorije. Glazbeni novinari predložili su Bad Daughter u kategoriji koncertnog izvođača godine, Pop&Off izvođača godine, za pjesmu godine s "Bite Your Tongue", a nominirana je i za Iskonovu nagradu publike.

Bad Daughter - "Bite Your Tongue"

Ovogodišnje nominacije nastavljaju se i na sjajan prošlogodišnji uspjeh kada je Bad Daughter osvojila Rock&Off nagradu za album godine za prvijenac "Let Me Panic" i za Pop&Off izvođača godine.

Nagrađivani album prvijenac "Let Me Panic" dobio je i live verziju, a izveden je i snimljen na njenom prvom nastupu u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo. Dunja Ercegović je vokal, za gitaru, bas i elektroniku je zadužen Leonard Klaić, dok je Nikola Babić na bubnjevima.

Bad Daughter - "Let Me Panic" live album

Dunja Ercegović, koja je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, kroz projekt Bad Daughter poigrava se unutar granica indie pop žanra dajući mu nešto tamniju, ali plesnu i pitku viziju.

Nakon sjajnog debija, koji je ujedno više od 40 domaćih urednika i novinara izabralo za album 2021. i priskrbio joj Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu, Bad Daughter uz aktualan novi singl "Bite Your Tongue" najavljuje drugi album. 

16.01.2023. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh