« Putovanja
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Avantura autobusom po Irskoj i Francuskoj

U trinaest dana proputujte Normandijom, Bretanjom i Irskom

Prekrasni pejzaži, mitovi i legende obilježja su ove ture
Prekrasni pejzaži, mitovi i legende obilježja su ove ture
Više o

adriatica.net

,

Normandija

,

Bretanja

,

Loire

Želite li zaista iskoristiti ljetni odmor i umjesto uživanja uz more iskušati nešto novo i drugačije, krenite na veliku autobusnu turu koja će vas provesti zelenim krajolicima i mističnim gradovima Francuske i Irske. Na ovom trinaestodnevnom putovanju upoznat ćete francuske pokrajine Normandiju i Bretanju, te prekrasnu dolinu Loire poznatu po veličanstvenim dvorcima, a irski će vas gradići poput Corka i Galwaya zajedno sa spektakularnim pejzažima uvesti u svijet mitova i legendi.

Normandija i Bretanja, povijesne su francuske pokrajine smještene na samom sjeveru zemlje, uz obalu kanala La Manchea.

CijenaNa veliku turu po Francuskoj i Irskoj krenite 30. lipnja iz Zagreba. Cijena je 8960 kn. Više informacija u poslovnicama adriatica.net. 

Normandija je poznata po svom 560 kilometara dugom obalnom pojasu i prirodnim raznolikostima: od očaravajućih klifova Etrat pa sve do dugih pješčanih plaža na sjeveru, zajedno s dolinom Seine smještenom između šumovitih brežuljaka, ova regija će vas oduševiti.

Pokrajina Bretanja ponosi se najduljim obalnim pojasom Francuske, od kojih se posebno ističe Smaragdna obala, jedno od turistički najposjećenijih područja Francuske. U Irskoj možete uživati u već poznatim ‘blagodatima’: pivu Guiness i dobrom, starom viskiju. (METRO) 

29.05.2008. 00:50:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh