« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
ISTINA

Autentičnost kao najveća vrijednost koju Viber može ponuditi korisnicima

Ovo su tri glavne smjernice koje Viberu pomažu održati svoju autentičnost u svijetu koji se mijenja

Viber je - autentičan
Viber je - autentičan (Viber)
Više o

Viber

,

smjernice

,

autentičnost

U svijetu u kojem su potrošači svakodnevno bombardirani marketinškim porukama, potrebna im je pomoć kako bi znali kojim tvrtkama mogu vjerovati. Biti autentičan - pošten, originalan i vjeran svojoj filozofiji odličan je način da se istaknete, te da svoje korisnike pretvorite u lojalne klijente i izgradite snažan odnos s njima.

Iako to može biti teško u današnjem tržištu koji se brzo razvija i stalno mijenja, morate biti usklađeni sa svojim načelima kako biste zadržali povjerenje i lojalnost kupaca. U doba lažnih vijesti i alternativnih činjenica, važnije je nego ikada da tvrtka bude transparentna sa svojom publikom.

Prema Berini Tanović, direktorici prodaje u Viberu, autentičnost je temeljna vrijednost koja je Viberu najvažnija. Viberu je veoma bitno biti iskren brend. Na kraju krajeva, to čini veliku razliku između korisnika koji se osjećaju kao da su dio razgovora i vjerojatnije je da će Viber učiniti dijelom svog života - izjavila je Tanović.

Berina Tanović objasnila je tri glavne smjernice koje Viberu pomažu održati svoju autentičnost u svijetu koji se mijenja:

1. Ostati vjeran temeljnim vrijednostima i biti pošten

Naši korisnici lako mogu prepoznati za što se zalažemo - čak i osnovne stvari poput boja, fontova i ukupnog dizajna odražavaju Viberove vrijednosti. Uvjereni smo da naši korisnici mogu znati jesmo li lažni, stoga sve svoje napore usmjeravamo na razvoj osobnosti i vrijednosti brenda. Osim toga, uvijek savjetujemo brendovima koji su aktivni na Viberu da koriste filtre i stickere kako bi dodali osobnost svom marketingu, čineći ga originalnijim i zabavnijim - objasnila je Tanović.

2. Biti transparentan i dosljedan

Nadalje, dodala je Berina Tanović - Klijenti bi trebali znati što dobivaju kada kupuju od vas. Iz tog razloga smo otvoreni u vezi s našim procesima i drugim relevantnim informacijama - time učvršćujemo povjerenje i povjerenje korisnika. Kada bismo stalno ozbiljno mijenjali naš logo, web stranicu ili ponudu proizvoda, ljudima bi bilo teže prepoznati Viber i vjerovati mu. Umjesto toga, Viber razvija svoje proizvode i značajke kako bi se međusobno nadopunjavali i odgovarali viziji brenda.

3. Biti brz u odgovaranju

Kada klijenti imaju pitanja ili nedoumica, potrebno je njihove upite obraditi brzo i ljubazno. Brzim rješavanjem problema pokazujete da cijenite njihovo vrijeme te da vam je stalo do njihovog iskustva s vašim brendom: poslovne poruke i chatbotovi su savršeni za to - dodala je Berina Tanović.  

03.03.2023. 18:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh