« Putovanja
objavljeno prije 6 godina
WOW!

Aurora Station, prvi svemirski hotel

Radi se o, za zemaljske pojmove, manjem hotelu koji će ukupno moći prihvatiti najviše 6 gostiju istovremeno, a koji će oko dva tjedna uživati u svemiru

Eto hotela za prave avanturiste
Eto hotela za prave avanturiste (Orion Span)
Više o

Orion Span

,

Aurora Station

Jedna prilično ambiciozna tehnološka tvrtka, a koji nosi naziv Orion Span nudi nam luksuzni hotelski smještaj u svemiru. Hotel u svemiru nazvan je Aurora Station.

Radi se o, za zemaljske pojmove, manjem hotelu koji će ukupno moći prihvatiti najviše 6 gostiju istovremeno, a koji će oko dva tjedna uživati u svim blagodatima hotela s četiri zvjezdice plus to što će nevjerojatnim brzinama letjeti kroz svemirska prostranstva.

Naravno, ne radi se o interplanetarnim putovanjima, a za koja nam je još davno Arnold Schwarzenegger potvrdio da nisu baš najpametniji izbor, već o boravku u zemljinoj orbiti.

Za magazin Forbes, direktor Orion SpanaFrank Bunger ukratko je objasnio ovaj izvanzemaljski turizam:

"Gosti će biti orbiti u hotelu na 320 kilometara iznad površine gdje će proživljavati odmor u bestežinskom stanju," te je dodao:

"Također ćemo raditi istraživanja u svemiru kao što je uzgoj hrane u takvom prostoru za vrijeme odmora, dok će gosti svoj svemirski uzgoj ponijeti na Zemlju kao suvenir. Zatim ćemo imati iskustvo virtualne stvarnosti, nešto što nam je poznato kao holodeck, a prema poznatom serijalu Zvjezdanih staza."

Više detalja o svemirskom hotelu pronađite na portalu Gentleman.hr

08.04.2018. 16:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh