« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
DJ

Attackova tvornica - radionica DJinga

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a broj sudionika/ca je ograničen

Radionice u Attacku
Radionice u Attacku (Arhiva)
Više o

AKC Attack

,

Winpa

,

DJ radionice

Program Attackova tvornica poziva na prijave za prvu radionicu ovogodišnjeg ciklusa. Radionica Dj-inga održati će se od 23. do 26. siječnja 2023., u klubu Attack, od 18.00 - 21.00 sati.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a broj sudionika/ca je ograničen! Prijave na radionicu su obavezne ispunjavanjem upitnika na sljedećoj poveznici: http://bit.ly/3QEODfT, zaključno s 20.siječnjem.

DJ radionica zamišljena je kao svojevrsni servis koji omogućava neafirmiranimglazbenicima/cama, producentima/icama edukaciju i prezentaciju svog rada bez naplaćivanjanaknade.

Radionica je podijeljena na nekoliko segmenata: tehnička i kreativna edukacija. Upravo opisane aktivnosti time predstavljaju zanimljiv spoj samoorganizacije i promocije gdje se „uradi sam" aspekt stvaralaštva podigao na jednu veću razinu u kojoj se koriste resursi udruge (glazbena oprema) kako bi se ostvario kvalitetni edukativni program.

Ciljevi radionice su promovirati glazbeno stvaralaštvo u području alternativne/nekomercijalne elektronske glazbe, veća zainteresiranost mladih za alternativnu elektronsku glazbu i aktivno djelovanje u urbanoj glazbenoj sceni povećanjem broja novih mladih korisnika programa Udruge.

Radionica je pogodna i za apsolutne početnike/ceRadionicu vodi Ivan Pavin aka Winpa. 

20.01.2023. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh