« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
GLAZBA

Boris Štok i Djeca! pridružuju se koncertu za prvi rođendan Radio Tvornice

Radio Tvornica najavljuje veliku proslavu svog prvog rođendana koja će se održati u subotu, 28. siječnja 2023. godine u Tvornici kulture

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

godišnjica

,

Radio Tvornica

Radio Tvornica najavljuje veliku proslavu svog prvog rođendana koja će se održati u subotu, 28. siječnja 2023. godine u Tvornici kulture. Nakon prve, uspješne i kreativne godine, slavljeničku će večer uz mnoštvo zabavnih sadržaja i druženja uz prethodno najavljeni koncert riječkih rockera Jonathan obilježiti i specijalni gosti: Boris Štok i Djeca!

Grupa Djeca! protekli vikend odsvirala je koncert u Malom pogonu Tvornice za koji je dobar dio publike ostao pred vratima rasprodanog kluba. U znak zahvalnosti svima koji su došli i onima koji nisu uspjeli ući bend će 28. siječnja nastupiti na proslavi Radio Tvornice. Boris Štok iza sebe ima niz nastupa u Šubićevoj od kojih onaj posljednji napunio Veliki pogon.

Radio Tvornica već 365 dana na totalno drugačiji način kreira svoj program i donosi kombinaciju kvalitetne glazbe, servisnih informacija, predstavljanja kulturnih sadržaja, zelenih tema i aktivnosti civilnog društva te promocije aktivnog i zdravog života uz dinamične i provokativne informativne i kontakt sadržaje. Radio je dostupan 24/7 na www.radiotvornica.hr te kao prvi privatni digitalni radio na DAB+ platformi, a svoj će prvi rođendan obilježiti velikom rock eksplozijom.

Boris Štok - „Grijeh"  

Boris Štok prošloga je mjeseca objavio svoj treći solo album ''3''. Nakon brojnih uspjeha s grupom Quasarr, Štok je kao profinjeni pjevač specifičnoga vokala, tekstopisac i skladatelj svoju solo karijeru započeo 2017. objavom EP-ja ''Puls'', a svoj je status na sceni afirmirao i nagradom Porin 2019. godine za dugosvirajući album ''Ispod kože'' u kategoriji Najbolji album alternativne glazbe. Otada je nastavio nizati nagrade i suradnje s brojnim velikim glazbenicima, a ove će se godine pjesmom ''Grijeh'' koja je nastala u suradnji s Darkom Terlevićem okušati i u Izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, Dori 2023. Prije toga, Štok će u Tvornicu 28. siječnja unijeti dozu svoje romantične melankolije u obliku modernog popa.

DJECA! - „Kuća Straha"

Zagrebački garažni rock duo Djeca! 2022. godine glasno je stupio na scenu objavom, najprije dvaju singlova, a onda i albuma ''KAD ČUJEŠ OVAJ ZVUK'', a ovu je godinu započeo praskom. Osim što su zaradili čak tri nominacije za Rock&Off nagradu koje će početkom veljače pokušati uloviti u kategorijama Rock&Off, Veliki prasak te Iskonova nagrada publike, Bruno Žabek i Benjamin Mjeržva u prepunom su Malom pogonu Tvornice na promociji svog albuma prvijenca opravdali sva očekivanja i pohvale kritike i publike. Na valu oduševljenja i distorzije, Djeca! se samo dva tjedna nakon promocije vraćaju u Tvornicu kulture kako bi svojom eksplozijom zvuka uveličala slavlje Radio Tvornice.

Ovaj će event biti i idealna prilika za druženje sa Šamanom i Ifkom, Renči, Tiborom i Mićom te ostatkom ekipe Radio Tvornice koja vas poziva na ludu proslavu rođendana.

Ulaznice za koncert Radio Tvornice su besplatne, a osvojiti se mogu u eteru Radio Tvornice, te na društvenim mrežama radija i Tvornice kulture.

21.01.2023. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh