« Iza ogledala
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
COOL

Asgardia - država u Zemljinoj orbiti

Kako se više ne piše ništa o zemljici na ničijoj zemlji između Hrvatske i Srbije, evo jedne nove i totalno sumanute - države u orbiti

Život u orbiti ne zvuči loše
Život u orbiti ne zvuči loše (Asgardia)
Više o

teorije zavjere

,

kabala

,

Illuminati

,

Asgardia

,

Igor Ašurbejli

,

virtualna država

Superheroji su nam preplavili kino dvorane, a među njima se izdvaja Thor, nordijski bog koji živi na Asgardu ... a ako se ispuni ideja ruskog nanoznanstvenika i osnivača Međunarodnog centra za svemirska istraživanja u Beču Igora Ašurbejlija, moći ćete i vi - u državi Asgadiji u Zemljinoj orbiti.

Nova država trebala bi se nalaziti na satelitu i kružiti oko Zemlje, te će biti neovisna platforma oslobođena zemaljskih zakona.

Asgardia bi trebala postati članica Ujedinjenih naroda, a radit će na promicanju mira i novih svemirskih tehnologija. Na prvom satelitu koji će poletjeti pod zastavom Asgardije neće biti ljudi, a lansiran će biti već 2017. godine. Uz ovaj satelit bi trebala biti lansirana i orbitalna letjelica na kojoj će biti mjesta za ljudsku posadu.

Stanovništvo Asgardije u početku će živjeti na Zemlji, te će imati dvojno državljanstvo - svoje zemaljske države i države Asgardije.

Kada se prikupi 100.000 državljana s dokumentima i državljanstvom Asgardije, tvorac ove ideje zatražit će primanje u Ujedinjene narode. Pravo na državljanstvo imaju svi koji se prijave na njihovoj web stranici .

Što čekate? Tamo nema naših političara ... no, ako mislite da se već nisu pojavile teorije zavjere koje su Asgardiju povezale s Iluminatima, Kabalom, starim Egipćanima .... varate se 

17.10.2016. 18:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh