« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
SAZNAJEMO

AOC predstavlja nove UHD i QHD monitore

Osim naprednih karakteristika, novi AOC monitori paze i na zdravlje očiju te omogućuju ugodno korištenje zahvaljujući Flicker FREE tehnologiji i mnogim drugim postavkama

Novi AOC monitori
Novi AOC monitori (AOC)
Više o

AOC

,

monitori

AOC kao jedan od najboljih globalnih brendova na tržištu monitora predstavlja dva nova 32-inčna (81.3cm) zaslona s UHD i QHD rezolucijama. Radi se o AOC monitoru oznake U3277PQU koji dolazi s 3840 x 2160 piksela i AHVA-IPS tehnologijom. Njemu se pridružuje i model oznake Q3277PQU koji omogućava 2560 x 1440 piksela na AMVA zaslonu. Takva kombinacija visokih rezolucija s ekstra velikim ekranima daje dodatnu moć raznim korisnicima od privatnih pa do profesionalnih poput fotografa i dizajnera koji zahtjevaju izuzetno detaljan prikaz i dodatni prostor na zaslonu.

Osim naprednih karakteristika, novi AOC monitori paze i na zdravlje očiju te omogućuju ugodno korištenje zahvaljujući Flicker FREE tehnologiji i mnogim drugim postavkama.

Visoka rezolucija upakirana u novu veličinu

Na osnovu veličine od 32 inča (81.3cm), AOC monitori U3277PQU i Q3277PQU nude dva nova impresivna izbora za korisnike koji su u potrazi za zaslonom u visokoj rezoluciji. Novi AOC monitor U3277PQU sadrži AHVA-IPS tehnologiju i pritom osigurava 4K UHD rezoluciju od 3840 x 2160 piksela, što je četiri puta više od standardnih Full HD ekrana. Zahvaljujući tome korisnici mogu uživati u znatno jasnijim i detaljnijim fotografijama, tekstovima, video reprodukcijama, igrama i ostalim sadržajima. Čak i Full HD video uradci mogu biti uređeni tako da izgledaju vidno jasniji na UHD zaslonu.

Korisnici bez nove 4K kompatibilne grafičke kartice i dalje mogu računati na kristalno jasne slike visoke rezolucije uz Q3277PQU i njegov QHD AMVA zaslon. Razlog tome je QHD rezolucija od 2560 x 1440 piksela koja nudi znatno bolju gustoću piksela nego ostali Full HD monitori iste veličine. Oba nova modela pokrivaju 100 posto sRGB ljestvice boja pri čemu osiguravaju širok kut gledanja i visoku razinu svjetline. Na taj način širok raspon korisnika, uključujući one zahtjevne kod kuće kao i profesionalce poput fotografa i dizajnera, mogu uživati u oštrim i kristalno čistim slikama živih boja kao i ekstra velikoj radnoj površini koja podržava istovremeni rad na više aplikacija i drugim sadržajima.

Melem za oči s naprednim karakteristikama

Kako bi se osiguralo optimalno korištenje dodatnog prostora na zaslonu, inteligentne postavke poput Picture-in-Picture i Picture-by-Picture omogućuju korisnicima istovremeni pregled slika s dva različita izvora. Kako bi se zaštitilo zdravlje očiju tijekom duljih perioda korištenja, oba monitora sadrže AOC Flicker FREE tehnologiju. Obično se titranje slike pojavljuje kada LED pozadinsko osvjetljenje prilagođava razinu svjetlosti prilikom osvježavanja zaslona, što uzrokuje umaranje očiju. Zato Flicker FREE pomaže umanjiti titranje slike i time brine za zdravlje očiju.

Elegancija susreće raznolikost

Novi AOC monitori U3277PQU i Q3277PQU sadrže impresivne tehnologije unutar atraktivno dizajniranog okvira, koji može biti montiran na zidne nosače i postolja (VESA 100 x 100) ili priključen na stabilno, ergonomsko postolje koje je uključeno u ponudu. Postolje, vjerojatniji izbor većine korisnika, nudi velik izbor u podešavanju, uključujući podesivost visine (180 mm), okretanje i zakretanje. Što se tiče povezivanja, oba monitora nude širok izbor, uključujući DisplayPort, HDMI, DVI, VGA i USB 3.0 ulaz za prijenos podataka ili punjenje USB uređaja. Monitor U3277PQU sadrži i napredni HDMI 2.0 kabel za besprijekornu UHD video reprodukciju do 60 slika u sekundi.

Kao i za sve svoje monitore, AOC nudi 3 godine jamstva, a novi AOC monitori dostupni su od kolovoza na našem tržištu po cijeni od:

U3277PQU - 7599 Kn (PDV uključen)

Q3277PQU - 4599 Kn (PDV uključen)

 

 

28.07.2015. 12:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh