« Svijet
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
BLA BLA

Amerikanci dižu paniku prije godišnjice 9/11

Učetverostručene ionako mahnite mjere sigurnosti, Hillary Clinton ima puna usta Al-Qaede ... već viđen scenarij

Treba li dizati paniku umjesto dostojanstvenog obilježavanja godišnjice tragedije
Više o

Hillary Clinton

,

Barack Obama

,

terorizam

,

Al Qaida

,

9/11

,

napad na New York

Iako se 80% Amerikanaca smatra bitno manje slobodnima nego prije 10 godina, zemljom im haraju uragani, tornada i ostale krasote iz repertoara HAARP-a a usput im je malo falilo do bankrota, vlada Baracka Obame potrudila se u maniri Jace Kosor odvratiti pažnju s gospodarskih dubioza.

Vječni neprijatelj koji nikad ne spava, famozna i fantomska Al-Qaida ponovno vrišti s naslovnica američkog tiska i portala - naime, ganjaju se tri nepoznata osumnjičenika New Yorkom, jer bi oni napravili nešto zlo na desetu godišnjicu tragedije opće poznate po kratici 9/11.

I dan danas, deset godina nakon tragedije, službena Amerika nije uspjela uvjeriti nikoga osim sebe same da Al-Qaida zaista postoji, da su ulovili svog nekadašnjeg učenika i saveznika Osamu bin Ladena i da su neki arapsko momci mjesecima učili voziti avione, ganjali komade, opijali se i ubijali u svinjetini da bi onda u maniri kamikaza udarili u "srce Amerike".

Ipak, desetljetno pranje mozga pali kod prosječnog Amera, pa je umjesto za dolar, svoje radno mjesto i općenito kvalitetu života dotični zabrinut zbog trojice koja navodno želi dići nešto u zrak ...

Žalosno je na taj način dočekati desetu godišnjicu tragedije u kojoj je izginulo mnogo dobrih i poštenih ljudi zbog mutnih ciljeva.

09.09.2011. 21:25:56
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    DemolitionMan
    09.09.2011. 22:28
    9/11 was an INSIDE JOB! Wake up America! Bush & Cheney did it!
    http://www.youtube.com/watch?v=7E3oIbO0AWE
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh