« Život
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
OČEKIVANJE KRALJEVSKE PRINOVE

Američki tjednik: Kate Middleton je trudna

Američki tabloid In Touch saznaje da je Kate trudna otprilike šest tjedana na oduševljenje bračnog para

Fotografija vijesti
Više o

princ William

,

Kate Middleton

,

kraljevska obitelj

Poznati američki tabloid In Touch tvrdi kako ima provjerenu informaciju da je britanska princeza Kate već šest tjedana trudna, prenosi Hina.

"I prije nego su se vjenčali, Williamu i Kate je bilo jasno da će im prioritet dobiti dijete", otkriva kraljevski izvor dodajući da je posebno kraljica Elizabeta II. dala u više prilika naslutiti kako priželjkuje praunuče i nasljednika trona, a Kate se bojala izaći pred kraljicu bez vijesti o trudnoći.

Prema izvoru iz kraljevske kuće koji je točno prenio i druge kraljevske tajne uključujući lokaciju njihova bračnog putovanja te kraljičin vjenčani dar Kate, Williamova supruga je doista trudna te je u jeku priprema za sretan događaj. Tri a ne jedna dječja soba u pripremi su: u Nottingham Cottageu gdje stanuju Kate i William, druga u njihovu domu u Walesu te treća u palači Kensington koja se preuređuje.

Iako je Kate tek u prvom tromjesečju, navodno su već odabrali imena. "Žele nešto tradicionalno", kaže izvor. "Dječaka bi mogli nazvati Edward, Philip ili Michael, a djevojčicu Alice ili Rose".

S obzirom da prvorođeno dijete princa ne mora biti muško da bi naslijedilo krunu, William se potajice nada kćeri.

"On je mamin sin, a zna i da bi princ Charles želio unuku", objašnjava izvor dodajući da se Kate slaže s njim. "Najsretnija je kad je William sretan", zaključuje izvor.

17.11.2011. 14:13:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh