Metro-portal.hr

objavljeno 17.11.2011. 14:13:26
OČEKIVANJE KRALJEVSKE PRINOVE

Američki tjednik: Kate Middleton je trudna

Američki tabloid In Touch saznaje da je Kate trudna otprilike šest tjedana na oduševljenje bračnog para

Fotografija vijesti

Poznati američki tabloid In Touch tvrdi kako ima provjerenu informaciju da je britanska princeza Kate već šest tjedana trudna, prenosi Hina.

"I prije nego su se vjenčali, Williamu i Kate je bilo jasno da će im prioritet dobiti dijete", otkriva kraljevski izvor dodajući da je posebno kraljica Elizabeta II. dala u više prilika naslutiti kako priželjkuje praunuče i nasljednika trona, a Kate se bojala izaći pred kraljicu bez vijesti o trudnoći.

Prema izvoru iz kraljevske kuće koji je točno prenio i druge kraljevske tajne uključujući lokaciju njihova bračnog putovanja te kraljičin vjenčani dar Kate, Williamova supruga je doista trudna te je u jeku priprema za sretan događaj. Tri a ne jedna dječja soba u pripremi su: u Nottingham Cottageu gdje stanuju Kate i William, druga u njihovu domu u Walesu te treća u palači Kensington koja se preuređuje.

Iako je Kate tek u prvom tromjesečju, navodno su već odabrali imena. "Žele nešto tradicionalno", kaže izvor. "Dječaka bi mogli nazvati Edward, Philip ili Michael, a djevojčicu Alice ili Rose".

S obzirom da prvorođeno dijete princa ne mora biti muško da bi naslijedilo krunu, William se potajice nada kćeri.

"On je mamin sin, a zna i da bi princ Charles želio unuku", objašnjava izvor dodajući da se Kate slaže s njim. "Najsretnija je kad je William sretan", zaključuje izvor.

17.11.2011. 14:13:26
http://metro-portal.hr/americki-tjednik-kate-middleton-je-trudna/65571/