« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci
NOVOSTI

AMD Radeon ima novi sofware

Novi AMD Radeon software za igraće i PRO kartice donose velika ubrzanja

AMD Radeon
AMD Radeon (Arhiva)
Više o

AMD Radeon

AMD je stavio na raspolaganje za preuzimanje najnoviju verziju svog upravljačkog softvera za Radeon gaming kartice i Ryzen APU-ove, s oznakom 22.10.1. Novi "Adrenalin" drajveri donose podršku za najnovije igre kao što su Overwatch 2 i Grounded.

AMD je također objavio verziju svojeg "PRO Edition" upravljačkog programa s oznakom 22.Q3, koja donosi potpuno novi OpenGL podsustav, napisan od nule i s optimizacijama koje rezultiraju ubrzanjima do 72% u usporedbi s prethodnom verzijom - 22.Q2 u specijaliziranim programskim paketima za profesionalnu uporabu, kao što su Autodesk Maya i CATIA. Ubrzanje od 52% u Solidworksu, kada se koristi Radeon PRO W6800, nije ništa manje impresivno. A kada se koristi Radeon PRO W6400, ubrzanje u SolidWorksu ide do 115%!

AMD Software "PRO Edition" 22.Q3 drajver testirali su i odobrili Dell, HP i Lenovo za svoje radne stanice s AMD Radeon PRO akceleratorima i dostupan je za preuzimanje sa službenog portala. AMD nastavlja surađivati s programerima softverskih paketa na certificiranju najnovijih upravljačkih programa. Više detalja o najnovijim drajverima za AMD PRO Edition 22.Q3 dostupno je na ovom blogu .

Što se tiče Radeon "Adrenalin" upravljačkog softvera za igraće Radeon kartice, on također donosi poboljšanja popularnih AMD softverskih tehnologija:

·  AMD Noise Suppression - Smanjuje okolnu pozadinsku buku pomoću algoritma dubinskog učenja u stvarnom vremenu, pružajući veću jasnoću zvuka tijekom sastanaka ili natjecateljskog igranja.

· Radeon Super Resolution - tehnologija povećanja razlučivosti u igrama kroz podršku samih upravljačkih programa, temeljena na istom algoritmu kao i FSR 1.0, pružajući gotovo nativnu razlučivost sa značajno povećanim performansama u igrama koje se izvode u ekskluzivnom načinu rada preko cijelog zaslona na grafičkoj kartici temeljenoj na RDNA arhitektura, kompatibilna s tisućama igara.

·   AMD Enhanced Sync - Nova ažuriranja su implementirana u Enhanced Sync gdje je funkcionalnost ove tehnologije optimizirana za moderno iskustvo igranja!

Više detalja o poboljšanjima nove AMD Enhanced Sync tehnologije možete pronaći na ovom blogu .

Piše: Sanja Ledinek
01.11.2022. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh