« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
SUZE I KRV

Al Kaida najavila osvetu SAD-u i njegovim saveznicima

Njegova krv će ostati kletva koja će progoniti Amerikance i njihove agente, poručili su iz Al Kaide

Terorizam
Terorizam (Shutterstock)
Više o

SAD

,

terorizam

,

Osama bin Laden

Al Kaida je potvrdila smrt Osame bin Ladena i najavila da će se osvetiti SAD-u i njegovim saveznicima, uključujući i Pakistan, prenosi Hina.

Pet dana nakon što je američki predsjednik Barack Obama objavio smrt Bin Ladena u akciji specijalaca u Pakistanu, Al Kaida poručuje da neće skrenuti s puta oružane borbe te da je Bin Ladenova krv "prevrijedna nama i svakom muslimanu da bi bila uzalud prolivena".

"Uz pomoć Alaha, njegova krv će ostati kletva koja će progoniti Amerikance i njihove agente, unutar i izvan njihovih zemalja. Njihova će sreća prijeći u tugu, a krv će im se pomiješati sa suzama", stoji u poruci na islamističkim internetskim forumima.

U poruci se pozivaju svi muslimani u Pakistanu da se "dignu i operu ljagu koju su im nanijeli izdajice i lopovi te da očiste zemlju od prljavštine Amerikanaca koji šire pokvarenost".

06.05.2011. 19:11:16
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    crozona.net
    07.05.2011. 07:33
    Ne znam tko više vjeruje u tu priču oko terorizma i al-Qaide?! Moćnicima treba alat sa kojima će ljude držati u strahu, a sa "teroristima" su ga dobili.
  2. avatar
    DemolitionMan
    07.05.2011. 09:54
    Bravo Crozona - lijepo je vidjeti da ima ljudi koji kuže stvar - da ima više takvih cijela globalna struktura bi pala i svijet bi bez problema bio potpuno drugačiji...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh