« Život
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
I TO JE MOGUĆE

Afrikanka zatrudnjela pomoću oralnog seksa

Neobična priča o oralnom seksu, napadu nožem i zasigurno najbizarnijoj poznatoj trudnoći stavila je naglasak na nevjerojatnu izdržljivost sperme

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

trudnoća

,

oralni seks

,

sprema

15-godišnja djevojčica iz male afričke državice Lesotho došla je 1988. liječnicima sa svim simptomima žene u trudovima. No, oni su bili zbunjeni, jer su nakon pregleda, otkrili da djevojčica nema vaginu.

Pretrage su pokazale smo malo ulegnuće u koži, stoga je porod izveden pomoću carskog reza. Naime, mlada Afrikanka rodila se s genetskim poremećajem, prirodnom greškom zvanom anomalija Mullerovih kanala ili Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser sindrom.

Proučavajući njezine medicinske dokumente, liječnici su otkrili da je u bolnici bila 278 dana ranije zbog ozljede trbuha nanesene nožem. Prosječna trudnoća traje 280 dana. Nakon razgovora saznali su kako je prakticirala felacio s novim dečkom, no uhvatio ih je njezin bivši ljubavnik, nakon čega je došlo do obračuna.

Djevojka je u bolnicu došla s praznim želucem, a time i s vrlo malo kiseline. Dobila je dva uboda koji su joj u potpunosti otvorili trbušnu šupljinu. Liječnici vjeruju kako je sperma do reproduktivnih organa stigla upravo putem ozlijeđenog probavnog trakta.

Premda znaju da sperma treba okolinu niske kiselosti kako bi preživjela, i vjerojatnost da opstane u okruženju kiseline iz želuca je mala, liječnici također navode kako posjeduje zaštitnu tekućinu tj. ejakulat. ˝Ako od stotina milijuna spermija uništite 90 posto još uvijek imate desetke milijuna. Bio je dug put od njenog trbuha do donjeg dijela abdomena, no spermiji su preživjeli˝,  zaključio je dr. Peter Schlegel, voditelj odjela urologije u bolnici Weill Cornell u New Yorku.

05.02.2010. 13:10:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh