« Seks
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
OPA!

9 razloga za što više orgazama

Niti slučajno nemojte odustati od orgazama, kao što to rezignirano rade mnoge žene - koristi za vaš um i tijelo su prevelike

Želimo vam ih što više!
Želimo vam ih što više! (DeviantArt)
Više o

zdravlje

,

orgazam

,

odnosi

,

koristi

Orgazam je mnogim ženama nedosanjani san, nažalost, no ako ste već odustale, pogriješile - ne radi se samo o užitku...

Evo što sve radi orgazam:

Djeluje kao multivitamin - studija sa Sveučilištu Wilkes otkrila je da seks jednom ili dva puta tjedno pojačava vaš imunološki sustav. Trebamo li vas podsjetiti da se bliži sezona gripe? 

Djeluje na raspoloženje - zašto ne iskoristiti prirodan dar, koji će vam pomoći da se osjećate i izgledate bolje. Bilo bi ludo.... 

Jača imunitet - ako ste se probudili prije alarma, proslavite malu pobjedu jutarnjim seksom. Stručnjaci kažu da jutarnja akcija može potaknuti bolje raspoloženje cijeli dan. A i imunitet.

Povezuje s partnerom - istraživanja pokazuju da žene koje su imale orgazam, odmah nakon, misle puno pozitivnije i više cijene svoje partnere, od žena koje nisu

Liječi glavovobolju - jedna studija otkrila je da seks pomaže smanjiti bolove kod migrene. Sigurno bolji način liječenja od tableta.

Olakšava bolove - orgazam oslobađa kemijski oksitocin, koji vam tada daje 'poplavu' endorfina. Ti endorfini mogu pomoći u ublažavanju boli.

Poboljšava ciklus - zvuči čudno, ali je jedna studija otrkila da oko 14. dana vašeg ciklusa, klitoris postaje oko 20 posto veći, što povećava šanse za orgazam.

Pomlađuje - po jednom istraživanju, ljudi koji su rekli da se seksaju četiri puta tjedno, izgledali su oko 10 godina mlađe. Nije loše, zar ne?

Uravnotežuje mjesečnicu - istraživači na Sveučilištima Columbia i Stanford otkrili su da su žene koje su se seksale barem jednom tjedno imale redovitiju mjesečnicu.

Za kraj - ne trebate partnera, možete obaviti sav 'posao' sami (i to jako dobro), kad god i gdje god... pa se nemojte ustručavati to i napraviti.

12.10.2017. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh