« Glazba
objavljeno prije 1 mjesec
NAJAVE

80's Party u subotu 16.11. u Boogaloou

Na najvećem i najboljem 80's Partyju u gradu ćemo ponovo moći uživati u zvukovima osamdesetih za što će se pobrinuti Tomi Phantasma uz pomoć Robija

Best party in town
Best party in town (Twilight promotion)
Više o

Boogaloo

,

80's party

Nastavljamo sa nizom 80's Partyja, najdugovječnijeg i najboljeg partija posvećenog popularnoj glazbi iz „zlatnih osamdesetih" u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu koji se odvija jednom mjesečno.

Ovoga puta će se 80's Party održati u subotu 16.11.2019. nakon koncerta najboljeg svjetskog Nirvana Tribute benda iz Londona. Party započeti nakon koncerta s početkom u 23:30, ulaz će biti besplatan do ponoći a nakon ponoći će ulaz koštati 20 kn.

Na najvećem i najboljem 80's Partyju u gradu ćemo ponovo moći uživati u zvukovima osamdesetih za što će se pobrinuti Tomi Phantasma uz pomoć Robija koji će vrtiti video spotove najvećih hitova osamdesetih tj 80's classics iz sinth pop, pop, new wave scene.

Program će započeti u 23:30 sat, a ulaz je besplatan do ponoći nakon čega će se ulaz naplačivati 20 kn. Posjetitelji oba koncerta će slobodno moći ostati na 80's Partyju. Za one koji su zaboravili ili ne znaju, klub Boogaloo se nalazi u Ulici grada Vukovara 68 u sklopu Pučkog otvorenog sveučilišta, a ulaz u Boogaloo Club je iz ulice Ivana Lučića.
Dobrodošli!

12.11.2019. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh