« Žene
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
ISPROBAJTE

7 savjeta za zavođenje muškaraca

Zavođenje muškaraca ponekad je teže nego što mislite, jer kod njih suptilni trikovi rijetko pale - pa evo nekoliko provjerenih koji ne promašuju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva/Shutterstock)
Više o

žene

,

savjeti

,

zavođenje muškaraca

,

trikovi

Zavođenje muškaraca često može biti prilično frustrirajuće iskustvo jer ako pokušate sa suptilnim igricama, velike su šanse da oni to jednostavno - neće shvatiti i sav trud vam ode uzalud.

No, zato su tu neki trikovi koji pale uvijek, nisu pretjerano očiti, ali su ipak dovoljno jasni čak i najbedastijem muškarcu.

Evo 7 stvari na koje muškarci padaju:

Gola ramena - seksi do bola, a kod muškaraca budi želju za zaštitom i isticanjem svoje muževnosti, baš ono što želite

Grickanje usnice - usne su jedan od prvih dijelova tijela koje muškarci primjećuju na ženi, a ne treba ni govoriti koliko će tu pomoći crveni ruž. Kad ustanovite da je pogled muškarca koji vam se sviđa na vašim usnama, gricnite ih - zavodljivo je i pokazuje ranjivost, na što frajeri polude.

Pogled preko ramena - uobičajena poza filmskih diva nije takva bez razloga, jer tajanstven pogled preko ramena privlači muškarce kao svjetlo noćne leptire.

Prekrižene noge - glatka koža ženskih nogu pravi je magnet za muškarce, a kad se prekriže u suknji koja više skriva nego otkriva... znate i same da će privući pažnju.

Samouvjeren hod u štiklama - to jednostavno raspamećuje jer em se bokovi snažno njišu, em su noge istaknute u svoj svojoj dužini.

Smijeh - iskren i neobuzdan smijeh jednostavno razoružava muškarce koji gube razum u takvim trenucima, no mora biti stvarno iz srca jer se lažni jako brzo provaljuje.

Visoka punđa - da, frajeri vole dugu kosu, no kad im otvorite pogled na vrat i uši visokom punđom, oni samo mogu razmišljati o trenutku kad će je raspustiti i gledati kako se kosa valja niz vaša ramena...

29.01.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh