« Seks
objavljeno prije 6 godina
ZAPAMTITE!

7 dodataka prehrani zbog kojih postajete zvijer u krevetu

Svaki od ovih dodataka djeluje na neko bitno područje vašeg ukupnog funkcioniranja organizma, a čije poboljšanje rezultira boljim seksualnim životom

Ginseng radi!
Ginseng radi! (Arhiva)
Više o

seks

,

dodaci prehrani

Prirodni dodaci prehrani za poboljšanje naše spolne moći, želje i performansa oduvijek su na tržištu. Znali su ih mnogi naši stari još daleko prije Viagre. Spomenimo samo da kamenice, kao ni dagnje ne pripadaju u jedne od njih.

Iako se ne rado o nekim čarobnim tableticama uz koje vi postajete napaljeni Adonis (ponekad je za to dovoljan i alkohol ili malo trave) svaki od ovih dodataka djeluje na neko bitno područje vašeg ukupnog funkcioniranja organizma, a čije poboljšanje rezultira boljim seksualnim životom.

Primjerice neki dodaci samo poboljšavaju naše fizičke i psihičke reakcije na podražaje kao što je puko poboljšanje cirkulacije u određenim dijelovima tijela. I zbog toga će vam, gospodo, spolni život biti znatno zanimljiviji.

Trava napaljene koze (Horny Goat Weed) 

Uz takav naziv doista je teško ne vjerovati u ovaj tradicionalni kineski lijek. Naime ovo lišće napaljene koze bogato je flavonoidom zvanog Icariin. Icariin pak je PDE-5 tip enzima koji se rastvara na dušikov oksid koji pak proizvodi takozvani cGMP. cGMP uzrokuje da penis bude opušten te poboljšava cirkulaciju krvi kroz njega. Kao što vidite trava napaljene koze vitalna je sastavnica buduće erekcije jer sprječava enzimu da se rastvara na cGMP, što pak rezultira snažnijom i duljom erekcijom.

Korejski crveni Ginseng

Ginseng je dobar za poboljšanje cirkulacije krvi. No, osim toga postoji još jedna mnogima nepoznata funkcija ginsenga, a to je da  pojačava volju za seksom. Vjeruje se da je razlog tome supstanca ginsensides u ginsengu koji povećava aktivnost nitritnih dušika u tijelu što pak dodatno stimulira neurotransmitere koji se aktiviraju kad smo napaljeni.

Više pročitajte na portalu Gentleman.hr

03.05.2018. 21:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh